2010-03-14
 16:52:04

Ma' weekend

Har inte haft någon tid för att blogga de senaste dagarna, har sovit, planerat, festat den största delen av tiden. Iaf, här har ni min helg;

Fredag:
Pratades hela dagen om att dra på fest med Aki, men efter att ha pratat med Sara så ändrade jag planerna och drog till henne där det befann sig en massa folk. Förfestade lite innan vi drog vidare till Isak där det faktiskt vad en hel del folk (för att vara i en liten etta dårå). Efter det drog jag till stan runt, tolv? Träffade på några och drog på efterfest och var hemma runt 4, gött!
Lördag: Planerade så gott det gick med Denice halva dagen ungefär, snackade om att dra till fyrverkeri fabriken men var verkligen inte sugen på det sen. Så vi drog till Sjögge (?), drack största delen av drickan och efter det skulle vi vidare till Edward men jag svängde av på vägen, haha. Drog till Mitalis lägenhet där man knappt kan kalla det fest, men drack resten av drickan och hade skit kul trots allt. Hade följe med en massa hem så slapp gå själv, var återigen hemma efter 4 nån gång, bra kväll!


Gammal bild från Niklas lägenhet



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: