2009-01-30
 13:36:58

party?

Idag är det fredag, dock är jag inte utvilad men inte trött hlr vilket jag borde vara när jag sovit sammanlagt sådär sex timmar på tre dygn? duktigt becca. Igår lyckades jag somna på SOn, drömde någon sjuk dröm om smurfar (vet inte om det beror på att Sara var klädd som en liten smurf kom jag på nu?) och hade fortsatt sova om inte en viss Ludde hade väckt mig ett antal ggr. Men efter det var jag pigg och nu är jag på helg-humör så ser fram emot kvällen! Förhoppningsvis blir de fest hos goran och zoran, vet inte om de skiter sig nu pga för mkt folk, isf blir vi nog några stycken hos jenny ist. I vilket fall som helst blir det nog en great kväll :)

Ska fixa och så lite nu, spela lite gh, dricka mitt kaffe och vara allmänt seg tills det är dags att dra in i duschen.
Iaf så får ni ha en skön fredag, jag tänker då ta vara på denna helgen!
2009-01-29
 01:56:19

Sleepa

Klockan tickar snart över till 2
& är vanligtvis mkt pigg vid denna tiden om nätterna,
men en viss sömnlös förra natt har gjort mig alldeles skitseg.
Baby gick nyss och ska krypa ner och skratta för mig själv till vänner en stund innan jag blundar i några timmar.

Godnatt!
2009-01-28
 14:44:08

GH

Kom nyss hem från en tur på stan med Sara och Anna (skippade sista lektionen),
hittade dock inte det jag var på jakt efter men mamma erbjöd sig att ta en titt i Älmhult så håller tummarna på de. Jag är för tillfället alldeles hyperaktiv, kan bero på att jag satt uppe hela natten tills mamma kom in vid sextiden med kaffe som jag fått droga mig med från de att jag gick till skolan och nu direkt när jag kommit hem. Har hört att mkt kaffe minskar risken för demens elr ngt sådant i gamla dar? haha, vet inte om det riktigt stämmer men låter ju positivt för min del isf. Men iaf, de var inget smart beslut att sitta och uggla hela natten då jag i stort sett hela dagen har fått kämpa mig emot tröttheten om man räknar bort tiden vi kladdade med lera på Bilden, så ska försöka undvika liknande händelser i framtiden (bortsett från helger då ofc) hehe.

Men nu ska jag lira gh och göra av med denna konstiga energin jag har!


Hörs väl senare, puss
2009-01-27
 23:09:56

The weekend

I lördas var det årets första storslagna röjfest, överdriver inte när jag säger att den blev jävligt lyckad - tack Stinet
Riktigt kul faktiskt, så df blir det lätt en repris på den kvällen!
Baby sov hos mig sen och dagen efter, underbart var det.
Dagen därpå spelade vi gh hela dagen och varvade spelet, ledig dag vilket jag var väldigt tacksam över.
Ny vecka och jag som varit borta en hel vecka från skolan har trots det inte nya krafter men energin flödar
och ser redan fram emot helgen, vi är överdrivet tidiga med att planera vad som ska hända.
Men siktar mot att det blir lyckat för att ta mig igenom skoldagarna utan att deppa ihop totalt.


Några få gottiga bilder av alla som togs under kvällen
Hugs!
2009-01-23
 00:43:46

wooaa

jag har väldans festsug right nananana now, baby stack nyss och jag tänker slå mig ner i sängen och kolla lite vänner avsnitt like always. Så somnar jag gott sen, har väldig överskottsenergi just nu och har en härlig känsla av att jag inte kmr kunna sova på ett tag. Jag som varit busis hela veckan och inte varit i skolan mer än en dag tror bannemej att jag stannar hemma imon med när jag ändå är igång. hehe

Hugs folket
2009-01-22
 13:24:13

home

funderar starkt på att gå ut och slänga ihop nåt att äta,
min mage har hungerstrejkat i två och en halv dag nu och har inte fått i mig mer än en semla.
Den har helt enkelt tappat hungern min mage.
Men bror (som är aningen sjukare än vad jag är) skriker på mig därute så jag får väl göra ngt åt saken.

Ge mig helg nu! jag är utvilad som aldrig förr och trött på att sitta hemma och har inte ork att gå till skolan,
väntar på att träffa baby men de får nog vänta till ikväll. Då blir de clownfilm som vi aldrig såg klart igår,
tackgode gud för det, jag kmr ligga sömnlös i nätter framöver


Pussout
2009-01-22
 00:58:54

Sick

Jag har allt gått och blivit bortskämd när de gäller att slippa jobbiga saker som skolan, var hemma idag med såsom i måndags och varit med baby ikväll. Hörde av mamma att hon körde på en älg påväg till jobbet, aj, men saras hjälte pappa Stefan kom från ingenstans där i mörkret! haha, förstår inte hur hon lyckas med att köra på älgar hela tiden. Men iaf, har nu sluppit det tredje provet i skolan som nu ligger ogjorda på min lista som jag borde börja pricka av. Lyckas alltid hamna efter med hur mkt prov och inlämingar som helst, not good och jag ska faktiskt försöka skärpa mig och plugga elr kugga och inte skippa helt. Jag är onödig, men jag ska nog ha de skönt hemma imon med för att följa rutinen ännu en gång så man är utvilad till helgen!

Fredag blir nog en myskväll med älskling, lördag blir de antagligen lite party at Stinas place som jag kan tänka mig att alla ser fram emot, skulle tydligen bli en del folk :) smilee


~ Pussout
2009-01-17
 15:49:38

1701

Ännu en natt med älskling, var där och kollade film igår och zoran och dom kom med en stund. Blev mer sovtimmar än på ett tag trots att de inte blev så mkt. Måste skärpa mig med det fan, håller på att somna nästan varje lektion i skolan om jag inte är helt hyperaktiv ist. Haha, så kan det vara. Har börjat inse att 3 timmars sömn per natt inte är tillräckligt och har börjat tröttna på att behöva dricka kaffe 24/7 för att inte somna. Men nu sitter jag ändå här med min kopp och mamma skrattar åt mig därute. Men jaja, ikv blir det ut och äta med tjejerna och sen tror jag nog att jag sover hos baby. Är så sugen på fest snart och tkr det är dags, känns som det var ett jävla tag sedan. GH är nåt jag spanar på och ska inhandla såfort plånboken tillåter!

Have a nice day

~Peaceout
2009-01-15
 23:16:03

1501

Nu är jag då hemma från baby som jag varit med sen igår. Ingen sömn alls knappt inatt, kanske nån halvtimme till och från mellan filmerna, haha. Orkade inte med skolan så han stannade här under dagen, fett härligt väder idag med vilket höjde mitt sega humör en aning. Sen imon är det heelg, jag tackar och bugar. Får väl se vad som händer, fredag blir det nog att va med baby och lördag ut med tjejerna? blir antagligen inte älmhult för min del som det var sagt, men det blir mys att umgås lite med mina flicks.

Nu ska jag tanka låtar från youtube och se om jag hittar någon sevärd film att ta hem, medans jag kryper ner med lite gott och kolla på Vänner. Helt klart bästa serien! Är helt besatt, håller på att ladda hem säsongerna nu så jag känner mig riktigt lycklig :)


Ha det gött sålänge
~Peaceout
2009-01-14
 18:29:33

14/10- 08

Sitter just nu och väntar på att träffa baby, får väl se vad vi ska göra, har tre månader idag så blir nog att han sover här. Är inte så sugen på skolan imon så blir nog till att stanna hemma i vilket fall. Hinner inte skriva mkt mer just nu, men skriver imon antar jag!


Goran Rustic, jag älskar dig

2009-01-10
 17:46:50

29/5-64 - 11/10-07, Pappa

Över ett år har gått nu, varje dag har varit min svåraste kamp nånsin och alla dagar överträffar varandra. Vissa dagar är självklart bättre, då jag kan sitta och le när jag tänker på dig, pratar med dig och tänker på dig som den underbara personen du var. Men tanken slår mig, att du är borta föralltid, vad är det jag sitter och ler åt egentligen? Min pappa är borta föralltid, aldrig mer kommer jag se honom och så fort jag tänker på våra minnen eller dig överhuvudtaget kommer tårarna. Jag kan inte hjälpa det, jag låter dom rinna för det är ingen mening med att torka bort dom. Det var under en tid jag höll det inne, vägrade visa för någon hur jävla dåligt jag mådde, kunde inte ens gråta inför mamma. Jag vet att hon ändå inte hade vetat vad hon skulle säga. Ingen vet. Vad finns det att säga som ger tröst i vilket fall?
Det var du som lärde mig vara stark pappa, jag fick allt ifrån dig. Såg upp till dig som den lilla flickan jag var. En äkta pappas flicka. Jag får dåligt samvete för hur mycket jag förändrats sen vi träffades sist. Det är två år sen nu, jag har växt, Robin med, du känner inte oss längre. Jag vet att du ser ner på oss på samma sätt som jag blickar mot himlen och säger jag älskar dig, just för att du ska höra, jag kan prata med dig och jag vet att du lyssnar. Jag vet att du ser mig. Du vakar över oss som den ängel du är. Jag vet att du inte ville att vi skulle växa och bli stora, du ville vara kvar i de gamla goda tiderna, trots att det var när vi var små all skiten hände. Skiten som orsakade resten. Anledningen att jag har klarat mig utan dig nu är för att det är vad jag varit van vid, i hela min uppväxt har du försvunnit fram och tillbaka från månader till år, men jag var liten och förstod inget då. Förstod inte varför du aldrig var hemma, varför var det alltid vi som skulle besöka dig på ställen med galler och portar där dom låste dörren bakom oss? Jag förstod inte heller varför du blev tårögd när jag dom få tillfällena vi besökte dig läste stolt ur min sagobok, för att visa dig vad jag lärt mig i skolan. Varför du inte svarade när jag bad dig komma hem och vara där alltid. Mamma drog en lögn att du var på hotell, och visst köpte vi det då ditt jobb krävde att du reste mycket, för trots gallerna och de låsta portarna såg det mer ut som ett hotell snarare än vad det egentligen var. Ett fängelse. Först några år senare slog det mig, men det var inget som förändrade min syn på min pappa, i mina ögon hade han alltid varit världens bästa. Det kunde inte de x antal fängelserna ta bort. Jag älskar min pappa mest av allt i denna världen, trots de gångerna jag brutit ihop totalt för de saker han gjort. Tiden gick och jag förstod mer, fick för mig att jag borde skämmas över min pappa istället för att skryta om hur världsbäst han var, skämmas över sakerna han gjort, var det pågrund av oss han hade sådana problem med spriten? Det var den du vände dig till och jag svärde på att hjälpa dig ut, jag kämpade länge innan jag insåg att det var förgäves. Därför kom vi inte och hälsade på under det sista halvåret i ditt liv. Det är det största misstaget jag gjort i hela mitt liv och något som jag aldrig kommer förlåta mig själv för. Men telefonen fanns smidigt till hands, där fanns bara din röst och dina skämt, spenderade timtal i luren varje dag och gav dig hopp när du grät över att vi inte fick träffas mer. Där fanns inte dina berusade ögon och lukten av sprit, sättet jag lärde mig att känna igen min pappa på, men enligt mamma var det inte nyttigt för oss att spendera tid med en sådan pappa och inte minst dina vänner du skaffat på kåken. Förmodligen hade hon rätt. Men å andra sidan kan man omöjligt må bra av att förbjudas att träffa den människan man behöver mest.
Enligt många av er anses jag kanske som dum som kan sitta och säga att min pappa var bäst i mina ögon, att jag älskar han så sjukt mycket att inga ord nånsin kan beskriva det. Att han var den som betydde mest när han var en pappa som suttit i fängelse och var alkoholist. Men faktum är att det är några utav anledningarna till att han just betydde ännu mer, jag visste att jag när som helst kunde förlora honom föralltid. Vi skapade så många fina minnen ihop, du jag och bror. Aldrig kommer jag att glömma dom, i minnet är de enda stället jag kan besöka dig på. Ibland försvann du och jag visste inte när du skulle komma hem, men jag väntade och till slut kom du. Nu är det din tur att vänta på mig. Du finns bland stjärnorna och jag vet att vi kommer ses där, det är hoppet jag lever för.
Jag saknar allt med dig. Din röst, din lukt, sättet du rörde min panna när jag skulle sova, satt vid min och Robins sida tills vi somnade för att ta vara på den lilla tiden vi fick tillsammans. Jag minns varenda ton i låten du spelade för oss på gitarr varje kväll, låten du gjorde, den du skulle lära mig. Du hann inte, nu finns du inte längre, du finns bara när jag blundar. Jag saknar världen vi levde i när vi var med dig, hur du fick mig att glömma allt annat. Du fick mig att inse vad en familj är, hur man är mot varandra. Jag saknar hur du hjälpte mig upp, hur vi kämpade tillsammans mot de hemska sakerna jag inte ens kan nämna här. Jag tror inte på gud men det är honom jag ber till att få träffa min pappa igen, låta mig krama honom en sista gång och säga hur jävla mycket jag älskar honom. Ge mig de som var det mest värdefulla i mitt liv, ge mig min bästa vän tillbaka.
2009-01-08
 14:32:37

Skolfaen

Såder, då har skolan börjat igen. Är nog inte ensam om att tycka att det suger?
Jag lyckades bra första dagen iaf, var påväg att somna ett x antal ggr under lektionerna då jag inte sovit ngt under de senaste två dygnen. Kollade film med baby innan han gick hem runt 4 halv 5 imorse och har sovit med han i stort sett resten av lovet. Känner mig inte utvilad ett skit faktiskt, men det är väl så det ska vara när man inte går upp förrens det börjar mörkna. Men well, skönt att det är helg snart!

En lagom gammal bild nedan
~Peaceout
2009-01-04
 16:13:22

Sleepy

ännu en allt för lång natt. Har sovit med baby nästan hela jullovet nu och nätterna har blivit alltför långa och dagarna helt borta, haha. Ska försöka lägga mig lite tidigare än sådär mellan 4-6 varje natt/morgon för att vänja mig nu innan skolan börjar igen, skulle göra ett försök igår men kom hem från baby runt halv 3 och somnade vid 6 iaf. Not good y
Nu sitter jag iaf här och känner mig rätt död, ska hoppa in i duschen snart i hopp om att pigga upp mig lite innan jag drar till baby igen. Sover väl där med, skulle med han till växjö imon men verkar som att de blir ändrade planer lite. Ska antagligen passa kusinen Alex ist men tjänar iaf 300 kr så de är väl värt egentligen.
Men nu ska jag som sagt in i duschen, kmr väl senare förmodligen.
Ha de gött


~Peaceout
2009-01-01
 17:59:14

Gott nytt -09

Kvällen började hemma hos Stinet med efterrätt, fest och en massa guitarr hero, very nice.
Fler folk började rulla in och jag bestämde mig för att gå till baby ist där de va annat trevligt folk, kollade när dom smällde vid tolvslaget och inväntade resten av gänget som var påväg. Till en början kan jag ju inte säga att de va annat än kaos, haha. Men det löste väl sig och förstörde iaf inte min kväll. Stannade väl där till runt fyra tiden, blev ingen nergång till stan för min del, gick hem till mig med baby för att påbörja det nya året med honom och somnade väl runt 7. Så idag har det mest varit sova för våran del innan han gick hem. Ska hoppa in i duschen nu och sen gå långa vägen till han igen :) tackar för ett nyår som var real nice


Gammal bild, tyckte den passade in :)


~Peaceout