2009-11-19
 19:37:43

Torsdag..

.. och jag har varit på alla lektioner idag!
Jag och Linn borde få credit, för det är dåfan inte ofta det händer inte.

Jag är iaf klar med mina tights när som, kjolen likaså. Feels good. Efter det ska jag sy mig en klänning tänkte jag :)
Har inte tid för ett mer intressant inlägg just nu faktiskt, Goran kmr väl snart.

Puss! 
2009-11-18
 21:47:45

Jag älskar dig

Har alldeles för mkt tankar just nu, behöver skriva av mig. Det var ett tag sen, har inte orkat gräva i tankarna. Texten kmr väl upp när jag känner för att dela med mig igen, om nån orkar läsa. Men gör det för min egen skull.

Du anar inte hur mkt jag saknar dig,
inget vet vad jag skulle ge för att få se dig igen.

Mitt hjärta, min ängel

2009-11-17
 17:47:40

"Sjukling"

Idag har jag varit hemma, anledningen är inte för att jag är sjuk egentligen, var bara alltför jävla trött imorse.
Men fan vad kass jag är på att uppdatera alltså! Haha, tanken flög ju i mig att börja blogga igen men har inte blivit alltför mkt med den saken. Skärpning please.
 
Baby kom iaf och tog en kaffe med mig  för nån timme sen och han kmr väl tillbaka snart. Kikade runt lite på skor/kläder nyss och vill totally ha dom här skorna. Kan kommas till användning på nyår kanske?
2009-11-13
 15:46:49

Partey

Idag äre fredag och fest, såklart :) Därmed denna gamla goe bilden på mig och Denice från festprissen Dahlbergs gamla lya, de va ingen dålig kväll vi smällde till med där inte. Snackades endel om att dra till Älmhult men blev ändrade planer så får se hur lyckad kvällen blir, är osäker på om det blir att dra ner på stan när det är så jädrans kallt ute.
Och imon har jag och Goran 13 månader, vi får väl se hur det blir med det.
Men ha en bra kväll!




2009-11-08
 22:01:43

Pulsedriveer

Pulsedriver sen balders, orkade inte lägga över bilderna på datan så snodde av Mathilda :)
Grym var han!

2009-11-08
 05:32:49

Fuck it

Det värsta slutet på en skit bra kväll. Sitter här nu och klockan är över halv sex och jag är säker på att jag inte kmr få en blund alls. Så besviken, sårad. Trodde aldrig jag skulle höra såna saker från dig.

Ever wanted something so bad that you just can't have?

2009-11-07
 14:21:27

Taggar satan

Ikväll är det som sagt balders så nu taggar vi girls! Innan bussen går träffas vi hos Emma och förbereder oss lite, hehe. Har inte sovit särskilt många timmar inatt men, är pepp ändå. Måste fixas lite saker först så känns en aning stressigt om hur det blir, men det löser sig. Nu ska jag snart hoppa in i duschen så jag jag slipper stressa senare, ha en great lördag kväll!

Bild sen i somras på några av oss hos Stinet :)

Jag, Anna, Nathalia, Hanna
Sara, Nelly
2009-11-07
 01:16:14

Friday

Kvällen började med att möta upp Manda och Thea vid sunnerbohallen för att kolla innebandy och besöka lite tak hehe, sen drog vi till maxi och käkade sönder oss med pepparkaksdeg. Ja, vi var la sugna på något gott. Drog vidare hem till Thea precis i tid till utslagnignen i Idol (?!). Förstår inte, helt fel person som åkte ut!

Bra elr dåligt?
Dåligt!

2009-11-06
 18:24:21

Elloos

Igår beställde mamma tydligen en jacka till mig fick jag höra idag hehe, inte nån jag hade valt själv kanske men är den inte bra får jag la skicka tillbaka den. Rätt färg valde hon iaf, blaack :) Kmr inte förrens i december dock, men den jag har nu funkar ett tag till. Beställde även ett par lackleggins som jag inte hittade nån bild på!
Men nu ska jag ta tummen ur röven och dra från datan och fixa lite innan jag ska träffa Manda och Thea :)



399:-
2009-11-06
 15:28:30

Back home

Kom precis hem från Roddys där jag varit med tjejerna sen halv elva imors, blev ingen skola för mig idag hehe. Tänkte bara in och uppdatera lite snabbt, har bråttom ut igen!

Later!
2009-11-06
 00:03:27

Dags för sängen soon

Baby gick nyss efter att vi kollat klart den tredje Johan Falk filmen, fete grymma är dom måste jag säga! Dags att dra sig till sängen snart med lite käk även om jag inte är särskilt trött alls. Får la kolla på en massa Vänner avsnitt som vanligt innan jag somnar, men det klagar vi inte på :)
Har inte mkt mer att säga förutom att det är fredag imon vilket betyder att jag bara har några få lektioner och slutar härligt tidigt. Bra start på helgen!

2009-11-05
 16:33:34

Grattis till Anna idag!

Kom hem för bara en stund sen, har hängt hos sara sen 12 tiden då vi drog från skolan, slutar egentligen halv 4 idag men det fick bli en bonus dag! Jobbade med mina tight lite i skolan så har inte alltför mkt kvar på dom nu, göttans.
Satt precis och kollade igenom lite bilder sen i somras, hur mkt minnen som helst verkligen. Bilden är från Nellys asniceiga hus där vi hade en grymt bra kväll, alla samlas på lördag igen för då är det balders som gäller!


Jenny, Anna, Stina, Thea, jag, Manda, Nelly
2009-11-05
 00:19:15

Godnatt, typ

Har varit en soft dag i skolan idag, sytt hela dagen och slutat lagom tidigt. Är klar med kjolen snart och även mina tights som jag börjat med (går ju på hantverk mode/design för er som inte visste), så det är tummen upp för det.
Har varit med baby och myst hela kvällen så han gick för en liten stund sen, dags att dra i säng snart och starta upp älskade Vänner :)

Ska börja fixa med en ny design, har haft denna sedan jag startade bloggen så känns som att det behövs en uppdatering. Har inte orken att krabba med det just nu men det kmr!


Puss godnatt

2009-11-04
 18:11:05

I'm back!

La ner bloggandet för ett bra tag sen då jag tröttnade, men jag saknar det faktiskt och hoppas att alla mina förra läsare kan hitta tillbaka igen!
Höstlovet är nu slut och det blev inte en enda hemmakväll under veckan för min del, men hade kul med mina vänner och fick ett bra lov trots att vissa saker sket sig under veckan.
Jag är iaf jäkla glad just nu, drog till växjö med Linn för två dagar sen och piercade tungan äntligen (smärtan är dock jävligt jobbig såhär efteråt och att njuta av att äta kan man glömma, men värt är de ;)). De fick bli min tredje piercing men har ingen bild på det ännu så laddar upp en bild på min tatuering jag gjorde i somras :)