2010-04-15
 20:50:09

Sunny day - again!

Älska vädret! Hoppas att det håller i sig i helgen bara. Idag drog vi ner på roddys och hängde ett tag, sen dags att dra hem och ta bussen till mamsi. Sitter jämte henne nu och myser vid TV:n, skönt att det är som vanligt trots mötena och skiten igår. Så fort jag kom innanför dörren tvingade hon med mig till netto för hon sa att hon inte hade nåt gott hemma, sa att jag inte behövde nåt alls men blev trots allt godis och gotti för 150 kr, haha! Underbara mami.
Dags att käka glass nu ♥


Jag, Sara, Denice, Anna & Hanna :)
2010-04-14
 23:22:23

My day -

Skoldagen var väl sådär, hade både EVK möte och utvecklingssamtal, worst ever.. Däremot fortsatte dagen bra med solsken, woho! Drog ner på stan med Sara och Linn, hängde en stund tills Sara skulle hem. Jag och Linn förflyttade oss efter solen hela tiden, hade vårat girltalk och solade våra magisar. Efter ett tag kom Simone, Joanna och Isa och gjorde lite sällskap, trevligt :) Så enda sen klockan sju har jag chillat vid datan och TV:n, ätit som ett matvrak, färgat mitt hår. Det var på tiden kan jag allt säga. Men nu ska jag fortsätta med att kolla på PRANKED, sleep tight ♥

2010-04-13
 17:56:29

Sunshine

Såhär såg det ut hos mig när jag var hemkommen från skolan, trött som jag var. Degade framför vänner med handen djupt i chipspåsen! Befinner mig just nu ute på ballen (balkongen) med laptopen, skön music och njuter av solen innan den går i moln. Får se vad kvällen har att bjuda, men blir förmodligen att stanna inne resten av dagen/kvällen och färga hår (om jag orkar), ta ett bad, chilla. Får se!

2010-04-11
 20:02:06

Nu när lovet är slut..

.. så passar det bra att ha filmkvälll med Mandy! Har i stort sett inte chillat en enda dag på detta lovet (elr de senaste helgerna) fest, fest, fest. Så df stciker vi till maxi och handlar lite gotti och tar det lugnt för en gångs skull, det är ju trots allt söndag. Vi hade iaf en väldigt lyckad grillfest för att fira Nelly, och igår var vi ute hos Sara ett par stycken för att fira henne med. Tacos och dricka innan man begav sig till stan för mer fest, gilla! Den här veckan har varit kanon iaf, så det är too bad att skolan kör igång imon igen..