2010-02-28
 17:29:36

Lama söndagen

Det här är då min söndags outfit for the moment, haha. Har degat runt i slappa t-shirten hela dagen, dags för en dusch och piggna till lite kanske? I think so. Ledsen för rätt dålig uppdatering den senaste veckan men har faktiskt haft fullt upp hela tiden. Hetsigt, och på det börjar skolan med. Faan. Aja, ska inte svära åt det fler gånger nu, duschen nästa!

2010-02-28
 15:58:04

16:00 Godmorgon

Såhär har jag spenderat min dag fram tills nu, somnade ju inte förrens runt hlav 8 imorse, haha. De här med att sova ut har inte varit min starka sidan under lovet, och nu är det slut, aouf. Har däremot inte varit hemma själv en enda gång, har varit med vännerna och partajat hela lovet så det är ju gött! Men nu är jag jävligt depp, skolan börjar imon och jag vill fan inte. Ska tröst äta hela dagen bara för det, see ya!

2010-02-28
 01:36:31

party

Blev fest ikv trots allt haha, och nu ska jag sova fan. soova, godnatt puss
2010-02-27
 16:09:06

Shit shit

Hade en ganska stressig början på dagen, bror väckte mig genom att skrika att mamma och hennes pojkvän skulle komma hit och hälsa på lite så flög upp ur sängen för att diska och dammsuga fort som fan, haha. När dom kom blev det kaffe och en massa prat, inte så ofta dom båda kmr hit så det kan ju va trevligt :) För övrigt är jag inte på alls bra humör just nu av olika anledningar som jag inte ska trötta ut er med. Jag vill iaf festa ikv, som fan, men verkar inte vara så lyckat med skjuts till varken Älmhult elr Markaryd och inte fan vill jag sitta i Ljungby ikv. Usch..

Trött på denna hålan.
2010-02-27
 01:22:03

Waist deep

Sitter med Mandy nu och snackar lite, kollade på Waist deep för en stund sen. Satans bra film alltså, det var ett tag sen man såg den nu. Har börjat piggna till nu trots att klockan snart är halv två och jag frtf inte sovit ett skit (ca en och en halv timme när jag kom hem, men) haha helt sjukt, men jag lär ju decka så fort jag kryper ner under täcket sen. Men hon stannar förmodligen här en stund till innan hon tar sig hem i översvämningen där ute efter den smälta snön, haha ;) Aja, hörs väl senare innan jag slumrar annars säger jag godnatt till er nu ♥

2010-02-26
 16:28:07

Pigg? naae

Har sovit några timmar nu men inte fan är man piggare för de, äurk. Aja, vi ska va glada som fick våran fest iaf och att man mår som man mår sådär i efterhand får man ta, men kan ju tycka att de va lite onödigt att inte sova ett skit inatt, haha.. Whatever, det är fredag så jag lär ju piggna till lite senare! Antingen drar jag till lagan på fest trots att jag brände alla mina pengar igår, eller så kmr Goran hit och det blir chill kväll. Andra alternativet låter ju mer lockande i nuläget iaf, haha.

Tydligen togs det fler bilder än vad jag har minne av så snodde av Denice ;)


Mirza, Denice, moi
2010-02-26
 12:40:50

Before I go to sleep..

.. så slänger jag upp ett inlägg med lite bilder från festen igår trots att dom här var dom enda som togs i början av kvällen, haha. Nån hade fixat en bosnisk lokal där vi festade och man kan ju säga att det var rätt glest till en början då vi var dom första som va där ;) Men det rullade in folk med tiden och när det var dags att dra kände vi oss inte riktigt redo för att dra hem. Vi sov iaf inte där det var tänkt att vi skulle (hos mamma) och jag har inte sovit en blund på hela natten, förutom den ynka timmen jag somnade mellan 8-9 imorse. Så jag är ju rätt jävla slutkörd just nu haha, somnade i bussen och kan inte sluta gäspa. Men tackar för kvällen iaf!

2010-02-25
 14:37:37

We're going to pardey!

Nu är det mesta av allt fixat och jag, Hanna och Denice drar till Älmhult med bussen vid kvart över fem! Vad det blir för klädsel och skit har jag inte kommit fram till än men har ju en stund på mig, så nu blir det duschen nästa så man är klar i god tid och inte missar bussen, haha. Men hoppas på en kväll med ös, så ni får ha en bra kväll allesammans för några fler inlägg blir det förmodligen inte. PUSS


Me und Dnice ;)
2010-02-25
 13:34:30

Taggaaa

Jag vaknade för en stund sen och har precis druckit mitt kaffe och käkat frukost, otroligt för mig som aldrig i stort sett äter frukost! Haha, men det gäller att tagga nu inför kvällen för som det ser ut än så länge så blir det till att festa i Älmhult ikv, woho! Vilka som lyckas ta sig dit med skjuts/sovplats ser väl inte så lyckat ut men det kanske löser sig, who knows. Aja, godmorgon glömde jag säga men dom flesta gick väl upp för ett tag sen, nu ska jag diska och hålla på så återkommer senare.

Med tanke på den söta bilden nedan så vill jag ha en hund! åhh..
2010-02-24
 17:51:21

Enjoy!

2010-02-24
 16:21:02

Kommande dagar..

Looks good? Oh I think so! (om de nu blir enligt my wishes, haha..)

2010-02-24
 14:21:20

Yesternight, haha

Igår mötte jag upp Thea, Manda och Hanna här utanför mig och drog till Maxi och mötte upp en Denice. Blev en del hängande där innan vi gick till torino ist och käkade pizza. Dock stängde de vid tio så då blev vi utskickade och med tanke på kylan så värmde vi oss ett tag på bc, haha. Sen vid elva tiden drog vi hemåt, grymt kall kväll men en del skratt blev det trots allt ;)

Snodde bilden från Hanshen!

Manda, Denice, Jag, Hanna :)
2010-02-24
 13:15:18

God morgon onsdag (?)

Det typiska med lov är att jag har väldigt svårt att hålla reda på vilken dag det är, haha. Men idag har jag kollat upp extra och det är faktiskt onsdag! Fan, vad tiden går när man inte går i skolan. Har ju inte festat sen i fredas ändå? Aouch. Idag/IMON är det iaf dags för party! Antingen drar vi till Älmhult imon elr on friday, är sjukt pepp nu. Här är iaf en bild från igår när jag och sara knallade runt i Älmhult hittade en lagom snygg jeansjacka (och jag som alltid sagt att det är nåt jag aldrig skulle ta på mig), 399:- Blev inga bra bilder men dom får duga. Nu ska jag fortsätta min morgon med kaffe och skit, see you later ♥

2010-02-23
 19:49:20

In a hurry

Slänger inte ett inlägg snabbt innan jag måste skynda ut och möta upp alla, ber om ursäkt igen för dålig uppdatering men no time! Haha kmr förmodligen upp en/två roliga videos från igår sen däremot ;) Haha, håll utkik! Have a good night ♥
2010-02-22
 18:50:12

fest?!

Haha, sry för kass uppdatering men har faktiskt inte haft nån tid. Igår kom jag hem från Saras place runt 12 och la mig strax efter det, sen idag kom Sara till mig vid ett tiden. Sen tog vi bussen vid kvart i 4 och sitter nu i Älmhult, utan fest. Gaash, vi som är så sugna. Aja, stannar kanske här imorgon om det är fest då, det är ju trots allt lov för tusan. Men vi har köpt en massa godis så det blir chill kväll här hos mamma iaf, mys! 


Nåt år gammal bild, haha!
2010-02-21
 19:55:42

Time to go

Har suttit med röven på datastolen mest hela dagen nu haha, men vafan, de är söndag. Ska dra mot Goran snart och hämta tillbaka mina pengar så att jag kan partaja nu i veckan, sen drar jag till Sara där hon och Emelie redan är. Kyligt som fan ute och några meter snö elr nåt så det blir ingen värst rolig cykeltur inte. Men jag klarar mig, ha en bra kväll!

2010-02-21
 14:37:19

morning

Är uppe med tuppen nu, fan vad trötte jag är. Haha, ska pumpa i mig en massa kaffe nu iaf och piggna till lite. Idag är det söndag, det är lov, så vad man ska göra det vetifan. Festa hade ju varit nice men nae. Vi får se, nu ska jag piggna till lite så see you later, puss!

2010-02-21
 00:35:27

Movie night

Hade precis Hanna och Manda på besök och kollade på Avatar, har sett den innan men skadar ju aldrig att se den igen, så feet. Hade däremot mkt roligare åt själva filmen den här gången, haha ;) Hade faktiskt inte lust att festa idag igen, skönt med en chill kväll faktiskt. Hoppas ni haft en bra lördagskväll iaf, nu ska jag fritera pommes! ♥

2010-02-20
 14:46:20

Türkiye

Fan, vad jag saknar turklandet just nu. Mer och mer snö kmr varenda jävla dag nu och jag är riktigt trött på skiten, sommar nu tack! Har iaf precis checkat igenom alla tusentals bilder jag har därifrån så delar med mig av några få ;)





2010-02-20
 12:45:39

Yesterdaay

Igår blev det en galen kväll/natt, kom hem vid 3 och somnade på golvet, haha. Men blev en bra kväll! Imorse (vid 11) träffade jag Jenny och Linn på stationen så nu sitter jag här i min kära lägenhet i Ljungby stad igen. Fan vad trött jag är, lär ju sova halva denna dagen!


Jag och Jenny en vild sommarnatt i självaste hembygdsparken ;)
2010-02-19
 20:23:06

Dags å drao

Linn och Jenny ska som sagt joina mig här i Älmhult och vi ska dra och partaja lite, förhoppningsvis kör dom snart. Så jag återkommer väl inte mer ikv, så ni får ha en toppen kväll!

Med tanke på att jag inte har några bilder knappt på min laptop som jag använder just nu så får det duga med denna från Ljungby-placet. En stor Becca och några små Beccor, satt och mixtrade lite med camen, haha.

2010-02-19
 18:11:20

Hos mammsen

Kom till älmhult för ca en och en halv timme sen och har bytt lite presenter med mamma nu. Tydligen skulle jag och Robin med få, maha :) Jag fick kläder som jag visar upp lite senare! Nu ska jag äta och fixa mig och chilla i typ 2 timmar tills Jenny och Linn (kanske fler?) kmr och sen blir det lite fiesta!

Glad blev hon iaf :)

2010-02-19
 13:39:51

Helg, weei..

Idag bär det av till Älmhult igen och det är dags att ge mamma sin present! Blev inte av på hennes fördelsedag då varken jag elr bror hade pengar då, stackars mami. Har precis slagit in den iaf, skoldagen var väldigt kort och gick inte dit för några lektioner, utan åt bara, va med Linn en stund och drog till maxi med Goran. Så nu är jag hemma och ska packa lite smått. Blir förmodligen fest i Älmhult ikv(?). Jaja, ha en bra fredagskväll så blir det nog nåt inlägg när jag är där :)

Vääldigt gammal bild, typ 2-3 år sen? Haha!
2010-02-18
 16:59:12

Coffee

Sitter och chillar just nu, dricker lite kaffe och har allmänt tråkigt. Drog till skolan vid halv ett ungefär så sydde till tio över 2 sen valde jag och Linn ämnen till invalet nästa år, de va på tiden haha. Ingen mode/design (syr tillräckligt mkt i skolan ändå) så det fick bli Matte B och Psykologi, duktigt! Får se om jag lyckas sköta det ordentligt bara ;)

Ska dra ner till stan och ta ut pengar och sådär, hörs senare ♥

2010-02-17
 16:35:22

Fler besökare

Statistiken håller sig ganska neutral, lite uppåt lite neråt men looks good :)



För er som missade förra gången;
klicka --> för fler besökare! http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=becsy


2010-02-17
 14:57:30

Rubrik?

.. kom inte på någon passande rubrik till detta inlägg. Kom iaf hem från skolan för en stund sen, hängde kvar lite extra med Linn! Sådär i sista minuten kopierade jag hennes papper på ca 45 ord som vi ska kunna till  imon på svenska provet (plus fakta om en fel bok). Gissa hur de provet kmr gå..? Haha, blir väl förmodligen inte av alls om jag känner mig rätt. Har även ett matteprov som jag ligger efter med som jag ska göra imon, som jag inte ska. Har inte ens börjat jobba på kapitlet jag har prov på så känns inte ens lönt, haha. Nu ska jag chilla lite sen får vi se vad jag ska göra idag. Puss!


Bild tagen för några dagar sen
2010-02-16
 21:47:01

Flickan som lekte med elden

Nu är jag hemma och tillbaka vid datorn, wei! Har inte suttit här något idag för Goran hängde med hem direkt efter skolan, sov till tre timmar till halv 9 och drog till stan och kom hem för en stund sen.
Kollade iaf på denna filmen igår, Flickan som lekte med elden, trodde allvarligt att den skulle va bättre men den va faktiskt helt okey. Ni som har sett den, vad tkr ni?
Jag slänger väl in nåt inlägg senare innan jag somnar, är ju pigg som satan nu, haha. Ha en bra kväll!

2010-02-15
 14:36:29

Packa!

Är hemma från skolan och det är dags att slänga ihop lite packning för jag och bror ska ta halv fyra bussen till Älmhult och träffa mamsen som fyller år idag! Graaattis ♥ Inte säkert att det blir fler inlägg idag, beror på om internet har kommit till den nya lägenheten ännu.

Dagen igår blev iaf skit bra till slut trots allt, jag älskar dig



Gravering - 14-02-10 <3
2010-02-14
 18:51:48

Clothing

Har nyss duschat och fixat mig and redo to go. Får se hur denna kvällen slutar, men hoppas ni får en fin kväll iaf! ♥


Har inte visat min tungpiercing ännu, men här ser ni iaf!


Tjockisface!
2010-02-14
 14:55:33

16 månader

Jag önskar att jag kunde säga att allt va bra, lika bra som det  va för ett år sen. När jag kom till dig och du hade lagat mat med tända ljus i hela rummet, vi firade 4 månader då. Ett helt år har gått och nu vet jag inte ens hur dagen kmr sluta, kanske sitter jag här själv. Kanske bryr jag mig inte så mkt. Vi skulle göra denna dagen speciell. Nu sitter här med två ringar som vi skulle dela idag, hur blir det nu?

 
Trots allt så älskar jag dig, vill inte ha det såhär mer.



2010-02-14
 14:20:58

14 februari

Nu har jag precis klivit upp ur sängen och tänkte önska er en skit bra alla-hjärtans-dag!
Jag vet faktiskt inte hur min dag kmr se ut just nu men förhoppningsvis löser det sig. Hörs mer under dagen, puss på er!

2010-02-13
 19:05:38

The mjukis outfit of today

Idag har jag sprungit runt i mjukis hela dagen. Slappt och skönt. Snackar runt lite om vad vi ska hitta på denna kväll, blir väl nåt chill eftersom jag inte är sådär pepp på fest tonight. Får se vad som händer, ha en bra lördagskväll!

2010-02-13
 16:51:33

Candy!

Innan mami åkte igen så lämnade hon kvar lite gotti godis till mig som jag sitter och käkar nu. Räddade min dag haha, är ju sötsugen hela tiden men orkar aldrig dra ner och köpa själv. Åkte även och hämtade ut paketet, äntligen blev de av, så jag slapp cykla i denna förbannade snön.
I paketet, något lite speciellt inför imon men vi får se hur de blir med de.


Yummie for the tummie
2010-02-13
 13:36:57

Mårning

Fyf*n vad jag är trött, lyckas aldrig sova ut på helgerna längre. Imorse ringde mamma och väckte mig runt tolv och bad mig springa ner och öppna porten och hjälpa henne upp med 5 (!) stora matkassar. Haha, det behövdes verkligen lite påfyllning här. Så nu står vi och lagar massa olika maträtter för att sedan frysa in eftersom det enda vi äter här i stort sett är friterade pommes. Men nu ska jag ut i köket och hjälpa lite!

Ha en bra dag så är jag tillbaka senare.
Btw, fan vad det ska snöa ute?!


(Bild från igår)
2010-02-12
 20:51:20

Fiesta

Nu blire fest så nu gittar jag!
2010-02-12
 16:53:27

Kladde myffins

Ni som inte är registrerade här och vill ha fler läsare till bloggen, klicka på länken och bli medlemmar gratis,
believe me det funkar! --->  
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=becsy

Till nåt helt annat, fick sånt jäkla gottesug och har inte en godisbit här hemma, inget gott alls och då är det verkligen illa så ställde mig och bakade! Haha, blev faktiskt skit goda om jag ska vara ärlig ;) Så nu är jag glad igen! Mumsar lite och är trött som fan och hyperaktiv på samma gång, konstigt blandning, men nu ska jag fan röra på mig lite.

2010-02-12
 14:24:09

Helgen!

2010-02-12
 11:57:15

Daagens

Va i skolan i cirka en och en halv timme, gick bara på engelskan eftersom jag har fått åtgärdsprogram och skit där med tanke på min frånvaro, hehe. Men det är nice, slutade kvart i elva 'cause it's fridaay.

Här kmr iaf dagens outfit dårå :)



Kofta - Bikbok
Linne - Köpt i Berlin
Leggins - Sytt själv
2010-02-11
 23:32:05

Ahmir

Jag älskar verkligen hans röst alltså, så skön.
Enjoy, fin låt såhär på kvällningen hehe. Nu säger jag godnatt för jag ska pysa om en stund, så
sov gott ♥

2010-02-11
 18:37:36

Nelly.com

Checkade in lite på Nelly i min uttråkning och hittade dom här, snygga! Inte speciellt dyra hlr men har sådär några hundralappar att leva på tills nästa studiebidrag så klickar nog bara hem ett par. Dom till vänster kanske? Elr också så väntar jag helt enkelt tills jag får studiebidraget så jag kan ta båda, leggins är ju aldrig fel!

Finns faktiskt massa snygga leggins m.m där i olika slag för er som inte kollar där så mkt, tänkte bara tipsa lite ;)

2010-02-11
 16:34:24

Black chinos

Har glömt visa upp mina byxor jag blev klar med typ förra veckan (?). Här är dom iaf, svårt att fånga på bild så de ska se ut som dom gör i verkligheten men here it is! Eftersom det är chinos valde jag att göra en lite mer "slapp" och stor modell så dom hänger lite och inte sitter sådär tight. Snyggare så ;) Har inte hunnit ta någon bild när jag har dom på mig men använder jag dom så kmr det la en bild på det med!

2010-02-11
 14:49:53

School's out

Kom hen för en stund sen, skulle bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag börjar diska och städa, behövs verkligen, för mormor och morfar kmr förmodligen hit en runda. Saknat dom, kört hela vägen från Härjedalen så ska va snäll och bjuda på lite kaffe och sådär :) see you soon!

2010-02-10
 23:39:54

Toaster

Börjar med att ursäkta för dålig update idag, men drog till baby - stan - hem och han gick precis så now I'm here! Drog in på Maxi en runda så kollade även efter brödröst som mamma vill ha (så jag kan äta toast när jag är där, hehe) i födelsedagspresent, jag och Robin snodde ju med oss den förra när vi fick denna lägenheten. Tkr det är synd att hon ska behöva önska sig en ny för att jag tog hennes så ska köpa henne nåt annat med, present kort elr nåt fint smycke kanske? Aja, kmr nog på nåt!

Jag känner att jag inte ska sova än på ett tag, är inte alls trött och fick så himla bra och efterlängtad sömn inatt, har ju inte kunnat sova gott på två veckor pga feber och hosta. Men blir det inga fler inlägg säger jag godnatt nu iaf!

2010-02-10
 15:41:53

Dagens outfit

Slår till med en dagens outfit nu när jag kan ta bilder, kom på att jag faktiskt har en kamera som bara ligger och skräpar så laddade batterierna i den för första gången på sådär, ett halvår? Haha, nu är den igång iaf!



Kofta - Trendhouse
Jeansleggins - Veromoda (knappt synliga men ändå)
Armband - H&M och Lindex
2010-02-10
 14:14:03

Wednesday!

Idag äre onsdag och det betyder att vi har sytt hela dagen, slappt! Har hållt på med fodret på min klänning så snart är den finish. Har varit en skön dag iaf, äcklig mat så tänkte ta nåt att stoppa i magen, sen ska jag förmodligen till stan för att hämta ut paket m.m :)


En Sara som stussar runt, hehe ;)
2010-02-09
 23:42:38

Natti natt

Inte dags för sängen riktigt ännu men säger godnatt nu ändå, ska dra arslet från datan och slänga mig under täcket. Är faktiskt trött nu, känner hur ögonen liksom vägrar hållas uppe (ovanligt för min del såhär "tidigt") men kmr förmodligen ändå inte somna förrens om nån timme. Fastnar alltid vid en massa Vänner avsnitt, måste vara inne på tjugoelfte varvet av säsonger nu, haha! Korsning alltså.

Men nu ska jag inte tjöta, sov gott alla söta ♥ *rim* 

                             

2010-02-09
 18:29:12

I'm out

Nu känner jag att jag har suttit på röven alldeles för länge, omgörningen (nytt ord? haha) på bloggen gav jag upp för längesen, har ju som sagt inget tålamod. Jag ska nog dra till Sara en runda med några få personer om jag får upp min jädrans cykel då förståss. Råkade låsa cykeln helt (ja, jag fejk-låser den varje dag för att slippa krabba med varmvatten och hit och dit) och nu har den fryst fast. Great!

Jag är iaf pepp på fest nu. Sommar och fest. Det förklarar bilden; fan vilka härliga tider alltså!

2010-02-09
 15:39:50

Pysseli

Fixar lite med nya designen för tillfället, ha tålamod för den kmr se slarvig och ful ut ett tag, hell no att jag gör allt på en gång nu haha! Det får gå som det går, har absolut inga skills när det gäller sånt, och då menar jag verkligen inga.

Be right back..
2010-02-09
 12:49:06

Lalala

Nuu har jag internet och är back home i min lägenhet, fick sluta tidigt idag - redan vid halv tolv när jag egentligen går till halv fyra, yeha! Jag tror jag ska dra ner på stan elr något sånt, orkar inte sitta här och dega. Tänkte bara uppdatera och visa att jag lever igen, är tillbaka senare puss

2010-02-07
 23:30:52

Rubrik?

Kom inte på någon bra rubrik så det får bli utan :) Sitter iaf och kollar igenom massa tusentals gamla bilder, fan vad många minnen man hittar alltså! Haha, helt sjukt. Nästan bud på att göra ett helt inlägg med massa oldisar. Men det får bli en annan dag. Väntar iaf på baby nu trots att klockan är halv 12, men han sover här inatt. Måste också säga att det förmodligen inte blir nåt bloggande imon, ska till mamma i Älmhult och har inget internet ännu i den nya lägenheten där!

Här är iaf en bild på mig och Thea från sådär, sjuan kanske?
Haha, shit vad längesen..



Blir inga fler inlägg ikv så, godnatt sålänge ♥
2010-02-07
 20:00:04

Söndagar s.u.c.k.s

.. och likaså denna jävla kylan och snön. Kom precis hem nu, igår skulle jag egentligen dragit på fest med Thea och Manda men tiden drog iväg och kändes inte lönt så hamnade hos baby. Kollade på ett par filmer, jag väldigt pigg och han somnade i soffan. Kom inte hem förrens nu iaf, och känner inte alls för att fiffla med min nya design, haha. Får la ta det nån annan dag. Jävla söndagar alltså.


Såhär tkr jag om kylan- bite me!
2010-02-06
 18:25:49

New design (..?)

Sitter och jobbar lite på en ny header, den här designen är ju inte lite tjatig nu?
Tror jag vet ungerfär hur jag vill ha min nya design, men är inte alls särskilt bra på sånt och har särskilt inte nåt tålamod till att sitta i timtal så det blir enkelt och lite i taget. Men så länge det blir av så ;) Tror jag kmr sitta med det en hel del imon, beror på vad jag har att göra.

Men nu ska jag faktiskt inte sitta vid datan mer, ska ta mig en dysch nu och fixa i ordning moi lite.
Ha en fin lördagskväll så hörs vi när vi hörs!
2010-02-06
 15:17:10

Vaken och uppe

Haha, rubriken låter lite kul men har varit vaken en stund men legat och dragit mig som fasen. Nu är jag uppe iaf! Rätt sent, brukar aldrig sova så här länge längre. Beror på att jag oftast måste ta bussen till elr från Älmhult dessa dagar och vara uppe i tid, men not today!

Nu ska jag dricka mitt morgon kaffe iaf och vakna till lite, sen får jag se vart dagen tar mig :)

2010-02-06
 00:10:28

Case 39

Baby gick nyss efter en mysig kväll. Kollade på Case 39, hörde att den skulle va bra och den var faktiskt helt okey måste jag säga. Inte sådär läskig precis men, dög gjorde den! 
Nu ska jag väl sitta här och dega ett tag innan det är dags för sängen, känner inte riktigt för att lägga mig än även om jag knappt sov nåt inatt. Jävla hosta.. Men det går la över nån gång :)
Hoppas ni haft/har en bra fredagskväll iaf, får se vad som händer imon!

2010-02-05
 16:37:09

Gina tricot

Sitter och internet-fönstershoppar elr vad man kan kalla det, haha. Beställer iaf inte hem nåt så checkar mest runt lite, mamis fördelsedag är snart så måste hålla hårt i plånboken tills dess så jag kan ge henne nåt fint. Jag är iaf inte särskilt glad i kavajer tex, (just för att det verkligen inte passar på mig, annars grymt snyggt) men den kavaj liknande saken här nere var riktigt fin och något jag lätt skulle använda.  Det är ju så himla inne med nitar frtf så finns väldigt mkt att matcha med!


                        

Allt mellan 200-300:-/st
2010-02-05
 14:44:08

Home

Har suttit i skolan från halv tio nu och kom nästan precis hem, även om det enda jag hade var svenska på morgonen (egentligen engelska med men). Har bara stojat och snackat i alla dessa timmar, men det är ju alltid trevligt det med.
Skulle bara höra av mig lite fort, en sak till bara innan jag går;


GRATTIS LINN! ♥
2010-02-04
 23:11:05

Mm...ums

Satans gott vare! Han lyckades få den väldigt kladdig och rinnig men vafan, de är ju så de ska va! Jag ska iaf bära upp laptopen i min säng nu och sätta på lite Vänner avsnitt, absolut min favorit. Inte för att jag ska somna än, är pigg och har överskotts energi som bara den men måste ändå se till att somna snart. Måste hinna catcha bussen imon som åker vid halv sju (!).

Säger godnatt så länge iaf, blir inga fler inlägg för denna dag.
Sleep tight ♥

2010-02-04
 21:59:09

På beställning


Efter lite om och men klickade hem en rätt ful tröja enligt mig men älskar stickade myströjor, så om inte annat kan jag ju alltid ha den hemma, hoho. Var även ett väldigt bra pris på den! Det var faktiskt anlednignen till att jag köpte den överhuvudtaget, hehe. Så det skadade inte alls faktiskt. Men nu ska jag käka fudge, yumie!


2010-02-04
 20:41:24

Finally!

Har kämpat som satan för att kunna logga in på blogg.se men har cpat hela tiden, har det bara varit så för mig de senaste timmarna elr för er med, ni med blogg.se? Wierd iaf :s
Aja iaf, är i Älmhult för tillfället och har fulat mig väldigt mkt med min cam, haha. Ser ungefär ut som bilden(rna) nedan, fast värre så behåller dom för mig själv ;) Har kollat på ny lägenhet här i Älmhult, mami ska flytta igen. Jag står kvar i min lya i Ljungby iaf, glad för att.

Nu ska jag bara vänta på att Görans kaka ska bakas klart sen ska de tv-mysas/datasittas för hela slanten!


2010-02-04
 09:58:56

Hemma en snabbis

Har prov som jag inte är särskilt förberedd på så drog hem en snabbis för att käka och ta lite hostmedicin. Är ändå tvungen att sätta upp en lapp på dörren så mitt paket kmr rätt som jag skickat efter, hoppas att det kmr snart. Vad det är får va en hemlis tills vidare :) Tänkte bara uppdatera när jag ändå är här och säga godmorgon, hörs när jag är i Älmhult runt fem tiden ♥
2010-02-03
 19:55:38

What you give is what you..

.. don't get? Så måste det vara. Tydligen.

Fan, klockan är 8 och jag är redan seg som en apa elr nåt. Har tagit lite fula bilder på min cam på laptopen haha, så tråkigt har jag. Kanske får ni ta del av om om jag förflyttar mig till den datan senare ikv :) Jag ska nog fasen ta mig ett bad iaf, hade varit gött. Är redan så jäkla seg så somnar väl förmodligen där. Men jag har inget liv och ska spela lite cs iaf! Yeay.

Jag måste säga att jag har lite ångest över att jag (trots påminnelsen imorse) glömde ringa om ny tid för nya linser (?!) Förstår inte vad jag har för problem, alltid ska jag lyckas glömma allt som är viktigt haha. Men nu ska jag inte tjata mer, kanske hörs senare elr imon ♥


Klädd i den trendiga älskade sovtröjan dåja
2010-02-03
 14:59:32

Hemma från...

... skolan, kom hem för typ en timme sen elr så. Har varit en skit slapp dag i skolan, onsdag = sy hela dagen! As nice, har sytt på min klänning :) Det kmr bli en svart liknande "tubtopp-klänning" i dychess, dvs glansigt tyg. Tänkte visa upp vad jag sydde förra terminen så ni får se (glömde min korta t-shirt men aja) men har inte fått hem mina chinos ännu som jag precis blev klar med. Visar när jag får hem dom!

2010-02-03
 09:11:25

PÅMINNELSE!

Slänger in ett inlägg fort som tusan innan jag drar till skolan ("försov mig" lite).
Måste bara komma ihåg när jag kmr hem att jag ska ringa optikern idag för nya linser! Färgade elr inte vet jag inte, förmodligen inte. Men kanske kör på färgade nån månad? Aja får se, måste pysa nu!

2010-02-02
 22:26:42

Ny variant, hehe







Edit: Finns inget såkallat "fets-linne", ska självklart stå fest-linne haha.
       aja, orkar inte!

2010-02-02
 21:32:07

Kvällens att-göra (i stort sett)

2010-02-02
 10:03:54

Swedish

Har svenska i skolan just nu och tanken är att jag ska skriva min novell, (som ska vara inlämnad om nån dag) som jag inte ens orkat börja på. Allt jag kan tänka på är mat just nu, fan vad magen kurrar haha. Sån jäkla hosta har jag lyckats dra på mig med men har lyckats vinnna över febern jag hade förra veckan iaf.
Btw, ledsen om jag förvirrar er genom att komma fram och tillbaka hela tiden hehe, men ska bättra mig vafasen.
Ha en fortsatt bra dag så hörs vi ♥


                                                  
                                                                          Ååhh :(