2010-06-20
 21:04:05

Galen helg

I fredags var det en rätt lugn och chill kväll med tjejerna som började hos Sara, snackade om midsommar och kom fram till lite stuffs iaf. Sen drog vi vidare till torino, sen till maxi och racade med vagnar och fick lite besök av polisen, haha. När de blev som lamast kom två killar från göteborg (Rasmus och en till) så då drog vi upp till donken, sen vidare till Linn där de bara blev mys på altanen.

Igår däremot blev de lagom vildt. Elr ja, slutade lite sådär, haha. Men jag, Sara, Denice, Sara K och Hanna drog på fest hos Fredrik Kopatch. Mkt trevligt faktiskt, mer än så behöver jag inte säga :) Är lagom trött idag iaf, sen imon börjar det hårda livet igen..


Bild från Bolmstad på avslutnings kvällen!
2010-06-18
 18:13:28

Fredag!

Äntligen, ska jag få leva mitt normala liv en stund. Träffa mina fina girls ikväll! Några av dom iaf, håller inte ens koll på vilka det är, haha. Ska iaf dra till Sara nu skulle bara slänga in det här snabbt som attan, sen får vi se vart kvällen tar oss. Ha en fin vild fredagskväll!


Nej jag är inte sur, vet inte vart de kom ifrån haha
2010-06-18
 15:00:36

Prosit..

Såhär ser jag ungefär ut efter en hel veckas städande. Jag är trött, sliten, arg på j*vla rektorn som bara jävlas. Hon tog bort min fika rast den lilla ragatan. Mina näsor (ja, båda två) och lungor är fulla av damm så jag hostar och nyser ungefär trettioelva gånger i kvarten.. Full rulle hela dagen har det varit, men idag är de slut på lidandet, iaf över helgen. Känns ju rätt gött att veta att man tjänat in 1500 under dessa fem dagar iaf :)

Nu ska jag försöka klämma fram en nys för min vänstra näsa kittlas med mig, sen packa och dra med bussen till (just nu) kära Ljungby!

2010-06-18
 07:29:58

Pigg och glad?

Nae, inte direkt. Men rätt piss för att vara jag, och glad med! Fredag äntligen, förfan :D
En välförtjänt helg kan jag lova gott folk, jag har blivit värsta slavarbetaren ju. Men va klar redan 45 min innan de va dags att dra så har käkat frukost (!) och druckit upp mitt coffee. Att knäppa ett par bilder hann jag med, haha dom här är dom enda som jag känner att jag kan lägga upp.

Men ska sluta babbla, dom flesta av er jäklar sover förmodligen nu ändå.
Bye, ha en bra fredag föfan! ♥

2010-06-17
 20:41:43

Bored

Min kropp är död, min hals är kaputt och feber har jag haft som in i bomben. Som tur är början den äntligen lägga sig nu iaf. Men jag gick fan till jobbet ändå! Jag! Haha, både jag och mamma var lite chockade över det. Fint väder har vi haft idag iaf, la mig en stund ute men inte speciellt länge. Jag längtar till imon, fredag - leeedig. Och jag längtar till lördag - Göteborg! Och imon ska jag förhopnningsvis träffa mina bruttor, fan om jag har saknat att umgås med mina fina vänner, känns som en evighet sen!


Såhär uttråkad är jag just nu.
(De sämsta med att ha en blogg är att man skiter fullständigt i hur fula bilder man lägger in)
2010-06-14
 15:02:17

Såpig

Slutade jobba för en halvtimme sen och sitter här och luktar såpa och gummi handskar. Rätt soft va de faktiskt, men ganska långtråkigt med. Höll tempot uppe iaf, fan vad bra jag är.. Haha, rätt kompiskt att min lägenhet ser ut som f*n medans jag går runt och städar satan på en annan skola, men men.

Såhär degig och slapp är jag just nu.
Pepp på att göra nåt, jag saknar till och med ljungby?!

2010-06-14
 08:08:20

Time to work..

Jahaja, det var inte många sovmorgnar för min del nu i början av sommarlovet. Idag början man då sommarjobba! Så just nu befinner jag mig hos mamma, dags att gå snart. Städa halva dagen, börjar 9, slutar runt 2. Gissa vem som kmr gå runt med music i öronen hela dagen?

Dags att pysa, ha en bra dag puss

2010-06-13
 20:33:46

Lord knows I wish death never had a name

Var på minnesstunden i hembygdsparken med Hanna tidigare idag, även om jag inte stod Robin (Bobban) speciellt nära. Jag tkr inte att man behöver vara hans bästa vän för att vara där, ju fler desto bättre, för att visa att man bryr sig. Det är så jävla tragiskt. 19 år, 16000 volt genom kroppen. Varför ska sånt här hända?

Jag hatar att se alla så ledsna. Det tickar tillbaka klockan och och får mig att tänka på dagen för snart 3 år sedan. Älskade pappa, jag klarar inte ens av att gå till graven. Vill inte se hans namn på gravstenen, hans minne gör sig så mkt finare inom mig, full av liv och glädje. Jag hatar döden, den skrämmer mig som fan. Så mkt smärta som den bidrar till. Man får en tankeställare när sånt här händer, det kan hända vem som helst - när som helst. Ta vara på era nära, man vet inte vad han har förrens de är borta. 

Ännu en gång, vila i frid Robin Caster (F)
2010-06-12
 22:59:32

R.I.P

Fan vad sjukt, svårt att förstå.

Vila i frid, Bobban

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7289832.ab

2010-06-09
 15:19:32

Bråttom!

Hej på er, dags för mig att packa fort som fan och dra till bussen för bestädme mig nu för att ta den tidiga. Skulle bara slänga upp ett inlägg fort, hörs sen när jag är i älmhult!

Poke a nose, hihi
2010-06-08
 21:22:50

Bananen!

Hahaha, man måste ju bara älska Sean Banan alltså ♥

2010-06-08
 18:12:33

Göteborg or not?

Skolan slutar på torsdag, hade det inte varit nice att fira det bland götar i Göteborg och liseberg? I think so! Men grejen är den att jag drar dit veckan efter med med morsan och hela companiet (och förhopnningsvis Sara med), så vet inte om det känns riktigt värt och om pengarna räcker till. Dels är det inte heller helt bestämt med skjuts, sovplats är nog klirrat? Hänger jag med brudsen och några till nu på fredag så stannar vi till söndag, det är ju inte helt fel de heller. Men spelar inte så stor roll, i vilket fall som helst så ska jag dit veckan efter!                     

                    
2010-06-08
 16:01:45

Dagens outfit ~

Dagens outfit dårå, förutom att jag hade jeans men dom åkte av snabbt när jag kom innanför dörren, haha. Önskar att det fina vädret kunde hållit i sig längre så varmen kunde komma ordentligt, men det kommer!
Nu blir det att kolla tv lite, puss ♥



2010-06-08
 14:29:15

Ruff day

Dagen började med att gå upp vid halv sex för att hinna med bussen vid halv sju, så kan ju säga att jag inte är utvilad. Jagade myggor halva natten ungefär, städade heela klasssrummet där vi syr och fick reda på att jag faktiskt (trots att jag slitit som fan med resten av uppgifterna nu i slutet) kmr få IG i svenska. Jävla skit lärare kan jag bara säga. Åh, blir ju lite less på mig själv med tanke på mitt MVG förra året, haha. Men fick iaf en glass efteråt :)

Nu ska jag ta det lugnt och äta lite, vf är jag hungrig hela tiden?


Smexig Sara!
2010-06-07
 22:45:59

Sex and the city

Inte för att jag ska lägga mig ännu, men kmr förmodligen inte ha tid för något inlägg. Ska kolla på Sex and the city om en stund när det börjar, men lär nog dröja ett tag innan jag kryper ner under täcket känner jag, hehe. Blev förresten inget plugg heller, fan vad värdelös jag är alltså.

Men nu är det dags att dra sig härifrån och hämta en cola, sov gott! ♥

2010-06-07
 20:29:43

Dagens outfit ~

Har fixat det sista inför sobbarjobbet nu och har precis käkat kebabtallrik med mamma och bror. På tv:en gick då biggest loser så de kändes ju lagom bra, haha. Kanske borde slå upp matteboken med tanke på att jag har ett matte prov som jag ligger efter med, plus ett till.. Döda mig. Orka börja skolan med två ogjorda prov men orkar inte hellre plugga nu när jag itne slagit upp boken på hela året? Aja, det löser sig!

Här kommer dagens outfit iaf :)



"Jacka" - Lindex, 399:-
Linne - Lindex, 179:-
Jeansleggins - Vetifan, hehe





Armband - Kappahl, 69:-
Ring - Gina tricot, 59:-
2010-06-07
 15:00:57

Next - Älmhult!

Nu ska jag bara slänga ihop lite packning snabbt, sen tar jag bussen till kära älmhult.
Ha det bra sålänge, slänger nog in en dagens outfit senare!


Slänger in en mesig bild med för att inte göra detta inlägg alltför tråkigt, hehe
2010-06-07
 13:14:47

Vinbrännbollen - onsdags

I onsdags bjöds det på grymt härligt väder, passade bra eftersom det var vinbrännboll! Vi startade upp förfesten i Carros brors lägenhet och sen runt fyra drog vi mot Sunnerbo. Sjukt härlig dag, inte ofta man börjar dricka vid den tiden på dygnet, haha. Riktigt soft dag/kväll, följd av en ännu bättre helg! (har dock inga bilder sen fredag- hawaii discot och lördag- grillfest)

2010-06-07
 12:02:20

What the hell!

Lika bra att slänga upp ett inlägg nu och komma igång med bloggandet igen, på riktigt nu asså. Passar ju bra en regnig dag som denna, och sommaren -10 ska helt klart dokumenteras på denna blogg ;) Ska bli riktigt fränt med sommarlov nu, och hoppas solen får lite fart nu i början så man inte deppar ihop.
Three days to go!


Såhär snygga är jag och Sara när vi leker :)

(nej det är ingen brunkrämsrand i pannan, en "kladdig" effekt på camen)