2010-09-30
 21:54:43

I Älmhult

Förlåt att jag inte lagt upp videon än men tänkte inte på att jag skulle till Älmhult utan min kära data. Ska försöka med att lägga upp den nån gång i helgen iaf, så stay tuned!

Och på tal om helgen, faan vad vi ska höja taket på lördag! Y
2010-09-29
 22:55:53

Wrap you around me



Nothing can make me feel the way I feel when I'm beside you

2010-09-29
 20:07:42

Video på G!

Håller på att klippa ihop en liten video som kmr suga men det spelar ingen roll, alltid kul med nåt iaf haha. Bjussar på en bild iaf sen vi softade på taket tidigare idag.

2010-09-28
 22:27:30

Me 'n ma sleep-shirt

Godnatt!
..elr inte, bara mitt huvud som dunkar och jag kmr nog somna här i soffan när som. Knäppte iaf en bild i min sovtröja som jag tkr är mkt sessy.

2010-09-28
 18:29:02

STREETDANCE

Nu drar jag och shakar rumpan i den optimala streetdance-outfiten;
2010-09-28
 17:36:52

Ninja spindeln

Här har ni då en fet jävla ninja spindel som jag och Sara hittade i "källaren" på skolan. Så här blir det när man inte har nåt att göra på svenskalektionerna, haha. Jag försökte pooka den och som ni ser så stod Sara bara och var rädd (haha nejdå..), dock kastade vi papper på den så den flög ner på golvet och den snabba jävlen sprang mot oss. Då var det inte lika kul längre, hahaha.

Här har vi han (mkt större irl, lovar)

Jag försöker pooka på lilla Bertil

Fjaanten
2010-09-27
 14:07:05

Igårkvällen och next - Älmhult

Igår blev det som sagt chill igen hos Linn med Denice och Hanna, music och sådär hela kvällen. Hanna stack däremot rätt tidigt och efter ett tag blev vi uttråkade och fick för oss att dra till donken. Vilket kan vara ett problem när man bestämmer sig för det vid halv 12 och ingen har körkort, haha.. Däremot kunde en snäll Anderas köra upp oss fort som fan innan stängning så vi hann få i oss en torr jävla hamburgare, så sådär skit värt var det ju inte direkt, haha.

Om sådära en och en halv timme drar jag iaf till Älmhult för det var ett tag sen jag var där nu, kanske uppdaterar därifrån. Annars får ni njuta av den lediga dagen rejält små gussingar :)

2010-09-27
 00:54:48

Give into me



Waiting for you
Thinking of you
Give into me, I'll make you blue

 
I wanna know if you feel the same
Youre mine, I'm ridin high like an aero plane

2010-09-26
 19:21:16

Sunday jao

NU drar jag och bruttan på bilden + Hanshen till maxi för att försöka utföra ett viktigt ärende, hehe. Sen fortsätter vi mot Linns place där det blir film, fan vad det bli filmkvällar hela tiden haha. Men på en söndag gör det då fan inget för min del. Ha en fin kväll bitches ♥
2010-09-26
 15:19:41

Yesterday

Jag och Linn började med att mötas på stan och hyra film och köpa godis och drog sen till henne och tryckte i oss tacos tills vi mådde illa, haha. Sen fick vi besök och satte på den jävla b-skräckisen som vi tog med oss hem, Babysitter wanted. Haha fyfan vad kass den var, utan tvekan bland de sämsta jag sett. Fast Tobbe och Linn höll på att skita på sig dom små geeksen, haha. Efter det blev det music och kuddkrig och sen blev jag förjävla trött. Slutade väl inte helt lyckat men.
När dom väl stuckit runt halv 2 drog jag och Linn genom stan och slog oss ner vid Blåa och satt och rökte och snackade i nån timme. Blev iaf uppraggade av två hotties randoms men bangade på efterfest, haha idiotas. Somnade väl iaf runt halv 6 nån gång.
2010-09-26
 03:43:48

Without you

Now, I'm tryna get you out of my head 
but now, I know, that that will probably never happen

2010-09-25
 17:50:01

Kvällen dårå..

Om ett litet tag ska jag möta upp Linn för att hyra film elr nåt sånt, det blir inget festande för min del idag. Så det väntas chillpill hos Linn ikväll igen, nice. Kanske får vi Snäsarna på besök, never know. Jag är iallafall nöjd med att endast ha en planering ikväll så det inte blir lika stressigt som igår, haha.

2010-09-25
 15:19:41

Fest och chill fredag

Igår blev det lite krabbigt med planerna, hade egentligen inga planer på att festa med blev en sväng tilll Dyen trots allt. Hade ingen dricka med mig men fick i mig endel ändå, haha. Planen var att inte stanna där så länge så när Besim, Tobbe, Naim och Asib kom till stan så plockade dom upp mig och jag hängde med till Linn. Där blev det film som ingen egentligen kollade på, chill och music så det var nice. Kan ju tillägga med att Tobbe är en jäkla rolig prick, haha. När dom väl drog vid 3-4 så pallade jag inte gå och hämta min cykel vid Ågårds så jag slaggade hos Linn ist. Tackar för en bra fredag ♥

Shippan the man, lyckades tyvärr inte fånga hans snygga poser på bild haha

Linns place
2010-09-24
 18:05:17

FREDAG utropstecken

Fan vad skönt att det är helg, fan vad skönt att vi är lediga på måndag och FAN vad jag är partysugen. Trodde att jag skulle somna som en stock efter jag och Linn chillat runt på marknaden men icke, nu är jag ist hyperdyper pigg. Vad som händer ikväll är ännu inte helt klart för min del, softa med Linn elr försöka få med henne på fest hos Dyen(?) tsm med Hanna och Stina för det var fan längesen jag festade nu. Får se alltså..

I övrigt har det iaf varit en soft dag i skolan som alla torsdagar och fredagar, sy hela dagen.
Blev lite dans på borden och så med till hög music, alltid galet borta vid hantverk..

= det bästa med rasterna
2010-09-24
 00:16:06

You take me higher



Right there where you are
can't stop looking at you
You look so good to me

And I don't have to lie to ya
You be on your tools
You are my fantasy

Lovely as you are
you're such a star
the scy can't shut you down

The fact you're all over me
I just can't let you leave
Baby you take me higher

You knock me right off my feet
Show me how to fly

2010-09-23
 23:48:43

Dragqueens

Kom hem för en stund sen nu efter en riktigt soft torsdag faktiskt. Chillade ute med Linn i nån timme, hade lite trevligt följe med Jonizz påvägen mot Linn och kollade på Idol och käkade chips och choklad. Efter det fastnade vi för ett program med bara Dragqueens som faktiskt var rätt kul, haha sjuka vi. Sen drog vi en gata upp till Emelie och chillade ett tag där innan det kändes som att det var dags att dra hemåt. Däremot blev jag lite skraj när det stod en massa skåpbilar överallt och massa män gubbar som visslade, trodde en sekund att dom skulle plocka in mig i skåpbilen. Haha nejdå, men kom hem fresh iallafall. 
Mina planer nu är att:

♦ Käka upp chipsen
♦ Ta en dusch
♦ Skratta till Vänner innan sängen ropar på mig. 
2010-09-23
 16:48:21

Chilldag

Idag har det varit en soft dag i skolan, vilket vi verkligen förtjänat haha. Har iaf lust att dra ut snart men får se om de blir nåt med de, är så lätt uttråkad fan. Aja, nu ska jag käka klubbor och fortsätta mitt chillepill.

Haha tyckte bilden va lite kul sådär.. No offends Mentor :)
2010-09-22
 22:22:58

Rööd och vit

.. elr snarare blå och vit, känner mig som en jävla isbit just nu. Har tappat känslen i mina fötter pga att jag och Denice skulle envisas med att stå längst fram vid serjen, haha. Men dom vann iaf, tvekar inte på att det var min och Denice förtjänst alltså.. Grymma supportrar är vi allt :)
Fick oss många goa skratt men två gubbar tog nog fan priset;

"Det är en mygga härinne"
"En mygga?"
"Nej en elefant som viftar med öronen?"
*skratt från våran sida..*
"Kolla nu skrattar tjejerna, dom tkr du är rolig!"

Haha okey det låter dö lamt, men det var jävla kul då iaf!
2010-09-22
 18:59:24

Becca + hockey = ?

Om ca en halvtimme drar jag med Denice (fler?) till värsta hockeymatchen jao. Nejmen är uttråkad här hemma, känner bara för att umgås och dra ut och det var bara hockey som erbjuds denna kväll så. Kmr förmodligen inte ens kolla men inte därför jag drar dit hlr som sagt, och vem vet - vi kanske slutar upp på taket som vanligt? Haha aja, ha en bra kväll ♥ 
2010-09-21
 23:32:59

Baby come closer


R.I.P to the girl you used to see
her days are over
baby shes over
I've decided to give you all of me  
baby come closer
baby come closer
I'm ready for ya
Kill 'em all, switch it up,
put it on, zip it up
Let my perfume soak it in your sweater,
say you'll be here soon, sooner the better
No option for you saying 'no'.
I run this game, just play your role
Follow my lead, whatchu waiting for?
Thought it over and decided tonight is the night

2010-09-21
 21:23:44

Musica

Kom precis hem nu efter ett svettigt men grymt danspass, det känns lite i benen just nu kan jag säga. Innan det var jag på stan med Denice och Stina i flera timmar ute i kylan, jag och Denice hade ett sjukt humör alltså haha, ni som såg/hörde oss - vi var inte höga. Bara lite hyper sådär. Haha aja, nu sitter jag och diggar till massa pepp music, tar ett tag innan rytmen släpper när man precis släppt loss på dansgolvet.

Borde egentligen ta mig i kragen och öppna psykologi boken som jag sjutit upp i över en vecka nu, får se hur det blir med det..

Drogade ögon*

2010-09-21
 08:06:18

Tired

Kom med bussen från Älmhult för en halvtimme sen och är nu hemma och chillar lite innan skolan. Satan vad trött jag är, det är verkligen döden att gå upp vid halv 6. Bjussar på en bild iaf, ser ut som om jag sover typ.
Huehuehue
2010-09-20
 21:34:03

I Älmhult - valet

Är i Älmhult just nu hos mamma och har precis käkat en fet smoothie, fedht nice. Har diskuterat en hel del med mamma om valet idag, och självklart var hon lika förbannad som jag över att SD det jävla skitpartiet kom in i riksdagen. Jag hatar det, det är inget annat än smuts. Tkr inte man kan säga att varken Alliansen elr dom rödgröna vann egentligen, det gjorde fan Sverigedemokraterna. Skam för Sverige, vi ska inte vara nåt jävla rasistland.
Haha fan vilket ointressannt inlägg men har ändå inga bilder elr roligheter (sitter på mamis data).

Spottar på Jimmie Åkesson, din fule fan.

2010-09-19
 20:29:51

Peppad söndag? Jaaaa

Haha sitter och lyssnar på massa pepp music just nu och är allmänt glad, som om jag käkat socker hela dagen för som det känns nu så kmr jag aldrig somna. När jag inte sovit nåt och är trött så vänder det till raka motsatsen framåt kvällen. Det är ju rätt typiskt, det är df jag alltid somnar framåt 2-3 tiden på natten när det är skola. Meen, imon har jag sovmorgon så humöret får nog en liten kick därifrån med tror jag, huhu.

2010-09-19
 18:04:37

Just a dream

Favorit i repris

2010-09-19
 16:03:59

Ändrade planer..

Igår åkte då mjukisarna på och jag, Denice, Sara K, Hanna och Linn drog till Linns place och kollade film och chillade. Mysigt faktiskt, stolt att jag inte festat på hela helgen trots allt haha. När filmen var slut kom Tobbe och Besim till Ljungby så jag och Linn drog med dom till donken och lämnade brudsen hos Linn sålänge, klockan blev 12 och vi tänkte att vi kunde dra med och kolla film i Strömsnäs ist för att stanna i hålan så det gjorde vi. Natten blev lång men trevligt var det. Blev lite galet när Tobbe hämtade sin "pistol" men vi överlevde iaf, haha. Somnade väl runt 5 nån gång, vaknade vid 12 av att Linn kom in och sa att vi skulle ta bussen vid tío över så det var bara att klä på sig och dra.

När vi väl kom till stan så drog vi till Emelie en stund och sen upp till donken för lite käk, trötta och hungriga som vi va. Är iaf hemma nu och pigg som fan, så blir nog inte att sova nåt nu. Men helgen blev bättre än planerat iaf!
2010-09-18
 19:16:41

Gotta go

Nu har vi klurat lite och det blir att vi drar till Linn ett par st, blir nog mysigt trots allt. Mjukisarna ryker iaf på ikv igen, mjaou! Bjuder även på en bild som jag inte ser glad ut på nånstans haha, men whatever jag har inte tid. Ska bara invänta Hanshen nu, ciao!
2010-09-18
 17:42:44

Regn, regn och regn

Fan vad jag hatar detta satans väder, förstör fan allting. Än så länge har jag inga planer för vad som händer ikväll men det ska nog fixas, men inte så lockande att dra ut i detta pissiga vädret hlr. Och vill fan inte sitta hemma hela kvällen. Åhh, vad jag hatar sånt här.
Igår var det iaf en trevlig kväll med Linn, Sara, Fanny och Sanne med en stund, kollade på film och tattade av deras godis. Är glad att jag inte valde att festa iaf, men nu är man ju ännu mer uttråkad idag pga de..

2010-09-16
 21:59:19

Blond dag

Kom hem för en stund sen nu efter en bokstavligt blond dag med Linn, haha. Drog hem till henne efter skolan och chillade ett tag, jag blonderade hennes hår och hon är nu en helt ny Linn. Tummen upp! Kollade på idol och sådär innan jag drog mig hemåt, trevlig dag må jag säga. Och imon är det skola igen, blöh. Och imon är det fredag, yay! Tror det blir fest antingen imon elr på lördag, vilket jag ser fram emot typ såhär mkt:
-->----------------------------------------------------<--
2010-09-14
 17:09:48

Street

Idag slutade jag vid tolv så dagen var inte speciellt lång men fan vad trött man blir ändå. När jag väl kom hem tänkte jag faktsikt plugga lite på  det enorma Psykologi provet vi har imon, råkade dock somna frám tills nu ist. Uups. Haha, kmr inte kunna ett jävla skit imon men så får det va.
Men om två timmar blir det streetdance så måste piggna till lite nu!

2010-09-13
 14:59:30

Next - Älmhult

Nu har jag chillat hela dagen och träffat Sara en liten stund, och om sådär en halvtimme drar jag till Älmhult. Skönt med lite omväxling ibland, hehe. Ska iaf till skolan imon och på kvällen blir det streetdance, woo! Har längtat hela veckan efter det så det blir gytt.
2010-09-13
 07:38:58

Morning..

Nåt i min kropp säger att jag borde stanna hemma idag, tror det är huvet som vill sova lite till och jag säger inte emot. Fan, sover ju inte ett skit längre. Blir max 4 timmar per natt (när det är skola) och det funkar inte längre märker jag, haha. Kanske drar till skolan senare men just nu är jag aldeles för trött. Men iaf, ha en bra dag peps ♥
2010-09-12
 23:52:35

Lördagen

I brist på nåt spec att göra igår drog jag, Linn och Stina upp till donken och käkade. Satt där och hängde ett tag innan vi drog in på citygross innan stängning och fulade oss, haha. Sen var det bara att gå tillbaka till stan, inte särskilt jobbigt ändå. Efter det drog vi iaf till Linn och avfärgade hennes hår i brist på nåt att göra haha, resultatet kan ju diskuteras men roligt var det iaf :)

Stina hittade ett par niciga brillor

StekarN

Hon fick allt lite konstiga blickar när vi tog en liten rökpaus, haha

2010-09-11
 18:28:39

Just a dream



I was thinking about her
Thinking bout me
Thinkin bout us 
What we gunna be?
Open my eyes, 
it was only just a dream

So I travel back 
down that road 
Will she come back? 
No one knows
I realize 
It was only just a dream

2010-09-11
 17:58:27

Grym kväll

Igår började förfesten som sagt hos Jenny med alla HV tjejer. Blev rätt bra drag där haha, sen drog vi vidare till Hembygdsparken där de va fler folk utanför än inne, som förväntat nästan men det blev ändring på det sen. Dansade så att fötterna värkte, men jävlar vad kul det va. Helt klart värt 20-lappen ;) Var iaf bland dom sista som var kvar när folket försvann rätt fort till slut, men tackar för en grym kväll!

Tattade bilden av Hanna, jag står och shakar i bakgrunden haha
2010-09-10
 17:58:10

Fest i-kväll, ohohoh

Jag håller på att somna just nu med fuck de, ikväll är det att festa loss som gäller och då kmr piggheten vända! Det som väntas är förfest med tjejerna i hantverk + några till, sen går vi över gatan till hembydsparken där Chrisse har sin 18-årsfest. Kmr bli tjockt nice, är taggad som en igelkott för tillfället. Ha en bra kväll!

2010-09-07
 21:43:29

Finally!

Idag har jag äntligen börjat på street dance igen och det känns förjävla bra! Drog dit med Thea, Manda, Erika, Stina, Sara L och Maria-Lena och dom var sugna på att börja med jazz så självklart skulle jag vara med och testa det med, haha.. Måste sett jäkla kul ut, det är verkligen inte min stil nånstans. Men kul upplevelse haha, efter en timmes jazz började vi med street utan break så man är ju rätt slutkörd nu, det var ju inga jätte härliga styrke-pass hon körde med oss direkt.

Men som sagt, känns as gytt och äntligen handlar det om lite mer "Hiphop-street" som är tyngre och fetare.
Var tvungen att ladda ner den här sköna låten som vi dansar till nu haha:
2010-09-05
 17:00:35

-

Är det bara jag som hatar söndagar? Fan vad dom är meningslösa. Det enda man kan göra är att ligga bakis och invänta kvällen och deppa över hur fort helgen har gått. Men iallafall, igår drog jag och Manda till Putte då och festade till det igen. Har ont i hela kroppen haha, det blir ju alltid helt galet där fan. Men kul som fan var det, och självklart var jag bland dom sista som var kvar när resten drog hem, haha. Tackar för en skön helg iaf :)

Bra bildexempel på hur crazy det var, haha
2010-09-04
 18:47:59

Typ pardey liksom

Antingen så drar jag med Mandy till Puttes place ikväll igen med tanke på att de blev jäkla lyckat igår, elr så umgås jag med Linn och några från snäs. Kanske hinner båda? Haha, det där sista alternativet är iaf inte säkert än så tittar nog in på festen en stund ändå. Får se hur det slutar, grym kväll ska det fan bli iaf!

2010-09-04
 14:57:00

Fest @Puttes place

Igår blev det ingen fest hos Jimmy så vi drog direkt till Putte ist där vi fixade upp festen lite ;) Bra drag blev det, shakade som idioter, haha. Efter ett tag rullade det in fler folk, jävla gött va det. Till slut drog alla förutom jag Johan och Putte då såklart, han deckade lite i soffan medans jag ägde Johan på cod elr vadfan det heter, haha så kvällen slutade ju bra iaf. Låter bilderna tala ist, skön kväll som fan iaf!





2010-09-03
 17:20:13

Ferree

Har ännu inte bestämt hur jag ska göra ikv, men vi har iaf avrundat ner till två fester (blev inget med Älmhult). Antingen drar jag till Putte elr så blir det till Jimmie som Hanna tipsade om, tufft val alltså :) Får se vart kvällen slutar, slutar i stort sett aldrig upp där jag egentligen skulle, haha.

Fresh bild, Johan och jag kör ass dansen på hög nivå ;)
2010-09-02
 22:37:32

Helgen frågetecken

Just nu sitter jag hos mamsen och hon har precis målat mina naglar i "grafitti-nagellack", haha. Blev inte så tjusigt på mina naglar men. Sitter och funderar över helgen som kmr, har en del alternativ men vetifan hur jag ska göra. Blir iaf inte fest i Växjö med Linn som vi snackade lite om, så på listan är nu att festa i Älmhult fredag elr lördag (om det blir ngt), stanna i Ljungby och festa med Johan fucking Ahl elr dra till Strömsnäs på förmodligen lördag. Egentligen skulle jag vara med och fira Göran på lördagen men tror jag måste svika de.. Fan att helgen är så kort, den räcker ju inte till på långa vägar.

Blir så glad av denna bilden från Rix fm Växjö haha, go kväll!

En Denice, en glad Becca och en Saknad Flamur!
2010-09-01
 17:50:39

The city

Kom precis hem från stan, drog dit med Hanna och Stina för att hänga på roddys m.m. Träffade på Chrisse och co och gick runt och kollade lite affärer, sen blev det ännu mer häng utanför roddan. Fick besök av en socce som gick runt och delade ut rosor (vilket dom gör överallt i hela stan verkar de som) och blev en ros rikare :)

Sen kanske det blir att dra och kolla hockey, verkligen inget jag gillar så kanske bangar. Orkar bara inte sitta hemma resten av kvällen, huhu.

Ignorera dammet i bakgruden haha