2011-01-29
 14:43:47

Party peps

Om nån timme drar jag till denna bruttan och förfestar lite innan vi drar vidare till Matildaa. Fan vad vi ska köra igång fest ikv, ser ut att bli rätt jävla gott. Man är ju lite bakis sen igår och jävla vilka bilder jag har på min mobil haha, men de blir all in tonight. Skåååål
2011-01-27
 22:24:14

Hej becca

De är faktiskt inte smuts jag har på kinden, de är min spegel som är lite mascara kletad. Ba' så ni vet liksom

2011-01-26
 13:18:17

Mys

Idag är jag hemma från skolan för jag kände att jag förtjänat en extra ledig dag, maha. Har precis vaknat så jag är helt död, men sen tar jag bussen till lilla mamma. Tänker lite på helgen och hur det ska bli med fest men de ordnar sig, all in blir de iaf!
Jag myser med Saras lilla busfis
2011-01-25
 22:31:38

Bajsapor

Sagan om Hemmakvällen

Idag tidigt på kvällen hängde vi med några apor på roddys, när kvällen blivit lite senare åt jag och Denice pizza som satt väldigt fint på kvällen, sen drog vi på Hemmakväll hos Sara resten av kvällen, Sara kletade bajs i våra ansikten så vi tog en bild för att minnas denna kvällen, en kväll med handboll och många skitgubbar tills hemmakvällen var slut, sen gick jag hem för att fortsätta kvällen efter hemmakvällen med mig själv resten av kvällen, sen kom min bror och sa att jag ska laga mat nu på kvällen, sen ska jag sova på soffan på sena kvällen när hela kvällen är slut.
Snipp snabb snutt så va sagan om Hemmakvällen slut.

Hahahahah
2011-01-23
 22:25:06

Chillpill

Fan vilken latmask jag har varit hela dagen idag, sov länge eftersom de inte blev att vi skulle åka iväg för att fira brorsan som fyller 19 idag. Så istället kom kusinerna hit och käkade tårta och sånt där gottis.

Igår blev jag och Denice iallafall upphämtade i Ljungby för att spendera kvällen med pojkarna här nere, det blev film och chill och kanske va vi lite för trötta där ett tag när vi skrattade sönder till Ace Ventura, hahah. Körde runt några varv igenom Älmhult vid 2 tiden och kom fram till att Älmhult är rätt jävla dött ändå, maha. Kan inte klaga på helgen, har fått både fest och chillkväll och de kan ju behövas de med ibland :)

2011-01-22
 16:45:44

Apa

Jag är trött, jag är sliten, jag är röksugen som en idiot och jag är alldeles för lat för att gå till stan just nu. Har man problem ella? Jaa. Men iallafall, som de ser ut nu drar jag och Denice till Älmhult ikväll men om de nu skulle skita sig så vet jag iaf några fester som man kan dra till. Fast för första gången på länge hade jag faktiskt hellre chillat ikv än att festa om jag ska va ärlig, haha. Ovanligt! Men som sagt, vi får väl se vart vi hamnar :)
2011-01-22
 14:22:26

All night long

Igår började vi brudar med att käka thaimat och det blev att vi hängde där i två timmar? typ. Väldigt mysigt :) Efter de drog jag och Hanna mot Ågårds för att dra på Jimmies fest men innan de drog Walid upp oss till en annan ltien förfest och de va ju inte helt fel. Sen vidare mot Jimmie, där blev det öl och strippdans mellan två dudes, hahah. Trevligt iaf, fast vi fick flyga ut därifrån en stund när de kaosade lite men de fixade ju sig så festen fortsatte ett tag till. Sen efter ett antal timmar följde Cepe mig hem och vi träffade på Ardian på vägen så vi hängde ett tag i min trappuppgång innan jag drog upp till sängen vid 4. Man är ju rätt sleten va
Kärleksparet :)
Hanna och Labon fixade upp tre Eifeltorn, hahaha
2011-01-21
 15:45:34

Thaaaii

Fan vad gott att ha varit ledig hela dagen, har bara sovit och chillat och fått en praktikplats som jag trodde va kört. Niice! Ikväll blir det till att dra ut med brudarna och käka thai mat för att fira lilla Mathilda som nu är 18. Själv har man ju ett tag kvar till den dagen men tror att året kmr bli storslaget ändå, fram tills gråa december då de är min tur. Haha, rätt sorgligt men vafän. Magaluf-resan är ju de allra bästa såklart, den bokas så snart som möjligt och jag är redan pepp som in i helvete!
Iallafall, så hoppas jag och tror att efter thaimaten så drar vi på nån fest här nånstans. Låter som en lyckad kväll tkr jag :) Men först och främst blir de att dra till stan med Hanni om en timme!
2011-01-20
 23:23:05

Låång dag

Shit, idag har jag spenderat 13 timmar i skolan. Öppet hus liksom, mkt att pyssla med men satan vad ont jag har i mina fötter just nu, haha. Även om det va drygt så va de rätt soft och kul hade vi, massa folk överallt och klädutställning som vi ordnade upp men vi valde att ränta runt i skolans korridorer ist för att befinna oss på rätt plats haha. Fick också en mkt bra rundvandring nere hos hantverk grabbarna av lille Mentor, tack för tipsen till alla möjligheter att skada sig ordentligt liksom :)
Aja, skulle mest visa att jag lever och att mina fötter är totalt misshandlade. Frågan är ju bara om helgen kmr erbjuda några festligheter? Svar ja, klart som fan!
2011-01-16
 20:36:57

Helgen

Sa att denna helgen skulle bestå av fest rakt igenom, självklart blev det så med. I fredags började vi hos Mustafa och efter ett tag drog jag och Hanna vidare till Jönsson, whisky hit och whisky dit, men man var ju på topp haha. Visst blev det lite galet och jag trodde jag skulle dö när jag satt på Hannas axlar men hon är allt starkare än vad jag trodde den bruden, haha.
Igår var det ju fest igen då, hos Musse såklart :) Whisky blev det inte, ist blev det en 80% skit som kickade till rätt fort, haha. Så det blev shotar och blandade skiten med fanta/sprite, bra idé där. Sen åkte vi iaf mot donken och vidare till stan där jag mötte upp Hanni, drog mot maxi för att möta upp två Halmstadsguys så det blev donken igen. Kvällen slutade iaf hos mig med Denice, Dardan och Gezim och Waist deep. Haha, somnade rätt gott sen kan jag lova.


2011-01-14
 18:28:37

P to the arty

Ikväll drar jag på fest med Hanna, Stinet och Denice hakar väl på sen med. Denna helgen ska det festas, för självklart ska inte lördagen vara särskilt nykter den hlr. Så de ska va liksom :)

2011-01-12
 23:29:29

Sleep tight

Känner att jag borde sova nu, men naa. Har sovit i snitt 3 timmar varje natt sen skolan började. Fast jag somnade på svenskan i fem min och har hållt på att somna hela dagen, men självklart ska jag bli pigg nu. Får väl käka och kedjeröka lite. Meen, snart är det helg. Wohooo. Ska jag festa då? Aaaah de ska jag!

2011-01-09
 18:36:39

Lets go

Jag och Hanna vägrar sitta hemma bara för att det är söndag, så vi drar till snubben på bilden här nere ikväll igen. Haha, att vi alltid hamnar där är ju lite kul. Förhoppningsvis joinar lilla fisen också :)

2011-01-09
 15:50:21

Party pics

Från festen i A-huset har jag inte mer än två bilder, men har ju en hel del sen festen dagen innan hos Mustafa, haha. I fredags hade jag iaf as kul, förfest hos Johannes där jag och Denice fick hälla i oss drickan fort som fan innan det var dags att dra vidare till tjocka festen. Dansade satan gjorde vi, blev lite fight hit och dit så min handled va lite fuckad och på min tumme har jag nåt som ser ut som ett bitmärke? Hahaha. Lite skruvat är det ju. Meen, var där tills efter de slutade och sen blev det att stå och frysa utanför Ikea en stund med några innan man drog hem. Väärd kväll!

I torsdags på festen hos Mustafa blev det gaalet, dansade på bord och stolar och lite drama blev det också, jag blev nergrävd i snön och festen rullade på ett tag. När man festat nu 4 dagar i rad så känns det faktiskt lite skönt att det är söndag så jag kan reparera mig lite, haha.

Hos Johannes


Hos Muuusse






2011-01-07
 11:26:45

Nu - Kristianstad

I förrgår va det fest, igår var det fest, ikväll är det fet fest. Haha ja, jag är ju rätt slut kan jag ju säga. Men nu blir det iaf Kristianstad, sen kör vi!

2011-01-06
 17:36:26

Nyår-11 fet bildbomb

Nyåret började med förfest hos mig (mami) med Sara och Denice, självklart hittade jag ingen kortlek så vi gjorde oss en egen som vanligt typ, haha. Visst fan blev vi rätt berusade redan då, sen var det bara att dra vidare till Edin när Sahil och Stoff kom och hämtade upp oss. Där festade vi till det ännu mer, sen var det bara att dra vidare ännu längre till Simon. Där blev det dans och ännu mera dricka, lite fall hit och dit för en liten fis, men jävla gott va det ändå haha. När klockan närmade sig 12 var de bara att dra ut i stormen och ta sig till torget där de smälldes för fullt. Det skålades och skrattades där ett tag, sen var det jag som fick fixa lite efterfest. Så kvällen slutade där vi började, fulla som fan, haha. Dagen efter låg vi fyra st i min soffa bakis som vi var, men värt var det iaf.
Jävligt bra nyår!













2011-01-06
 14:56:37

Party party

Igår drog jag och Hanna till Walid för att festa men folket drog över till Mustafa lika snabbt igen. Chill med supspel och sådär, mer folk rullade in och det blev ju rätt gött, haha. Efter ett tag kom Denice och Stoffen och plockade upp mig för att köra till donken så även Stina joinade, sen vidare till Denice och sen vidare hem till sängen efter en lagom lång pratstund med Stina. Bra sammanfattning där, bra kväll!

2011-01-05
 17:23:03

Homo entertainments

Igår beställde jag, Denice och stoff biljetter till älskade Jay, goott att ha de fixat ja. Efter det blev det donken såklart, köpte med oss energidricka eftersom jag och Denice bestämde att vi skulle ha uppesittarkväll med filmmaraton på hög nivå. Lyckades vi? Japp. Halv 7 imorse somnade vi trots att vi inte var trötta men sov i några timmar för att orka göra om samma sak ikväll igen, haha. Vi har inte mkt till liv, men kul har vi iallafall, haha.
This disc remains a property to Sony Homo entertainments, jag va rätt hjärndöd, hahaha

Massa mer bilder från nyår kmr förmodligen imon apoor

2011-01-02
 19:45:21

2011 förfän

Man kan ju säga att jag och Denice är väldigt glada över att vi firade in de nya året i Älmhult, jävligt kul hade vi. Blev några fester istället för en, och hade 3 nattgäster istället för att sova själv haha. Mer snack om nyårskvällen kmr sen, bilder med för den delen. Men man kan ju säga att vi var aningen slitna igår när vi åkte till donken och släpptes av hos Denice, men det blev tacos och uppe halva natten ändå. Bra start på året, nu blir det ännu en myskväll hos Stinet!