2011-06-12
 13:01:21

Hawaii ferre

I fredags va de dags för de efterlängtade Hawaiidiscot och planen va att förfesta hos Linn, dock började vi några st hemma hos mig ändå. Mötte upp Tess och Gino och drog iväg upp mot gatan till Linns place och hula-hulan åkte på direkt, haha. Det rullade in lite fler folk med tiden, mest från klassen och några till, blev ju rätt lyckat dårå. Vandringen ner mot stan vad ju lagom rolig den också och resten av kvällen ska vi inte snacka om, men bra kväll kan man ju säga att de blev!
2011-06-08
 23:57:03

This is endless

2011-06-06
 13:20:48

Partytimes

Igår blev det chill till hög nivå hela dagen, utebadet hela dagen och resten av kvällen spenderades med Hanna, Ajdin och Aki med skräckfilm och öl. Lagom trevligt :)
Har lite bilder jag inte lagt upp så tänkte lägga upp dom nu. I torsdags kom vi ju hem från Götet och uttråkade som jag, Denice och Sara var så satte vi oss med en vinbox hemma hos Sara, hehe. Sen vidare till elverksbron där man  stötte på en del roligt folk, kvällen blev rätt så bra trots allt.
I fredags blev det chill med brudsen vid volleybollplanen tills klockan blev ca halv 11, träningsverk i handlederna men värt va de!
Och sist men inte minst, lördagen. Fint väder som fan, chillade vid volleybollplanen igen hela dagen och sen var det bara att börja fixa sig inför fest. Vi började hos mig, vidare mot Joeys fest, ut på äventyr en stund och sen tillbaks till festen igen, haha. Lång vandring och lyckades gå vilse i Ljungby två ggr tills vi till slut kom till brunsparken där det befann sig lite folk. Vidare mot stan innan det blev sängen.
Happy times
Träffade på en Poffe påvägen hem, haha!
2011-06-05
 18:42:39

Tripp till Götet

I onsdags drog vi full bil till Göteborg och mötte upp resten av folket där, har inte orkar lägga upp dom få bilder jag har förrens nu, haha. Började iaf med att leta upp vandrahemmet som tog sin tid, vi fixade till oss och Becca blev lite otålig och sur. Men väl påväg till Liseberg för att börja festandet och kolla på Petter och September så höjdes humöret igen, hehe. När vi sen mot kvällen skulle dra vidare till fest hoppade jag, Anna och Stefan av vid Avenyn och fortsatte festen på donken där ist, haha. Gled runt i stan halva natten innan vi bestämde oss för att dra till vandrahemmet och insåg att spårvagnarna slutat gå, så det var bara att börja vandra. Blev dock upplockade av världens skönaste taxichaffis efter ett tag, haha. Sen var det bara att decka runt halv 6 och sen checka ut klockan 10 och vandra runt på stan hela dagen tills vi rullade med bilen hemåt. Bra tripp må jag säga :)