2011-03-28
 18:45:53

Drar asset till Stinas place

Lite kluven dag i skolan idag, en tråkig nyhet om att Bengt dog igår, våran sköna samhällslärare. Riktigt tråkigt och sorgligt, rip ♥
Resten av dagen har bestått av skön massage på gympan, rast och utvecklingssamtal. Det gick faktiskt bättre än väntat så de är ju gott. Nu blir det till att dra till Stina och chilla där resten av kvällen med brudsen, matte boken får väl antagligen följa med eftersom jag har prov imon och inte kan ett skit. Attans vaa..
2011-03-27
 23:36:35

Helgen

Trots att jag skrev att jag skulle uppdatera mer så är jag jävligt kass på det, menmen. I fredag drog jag, Denice, Mathilda och Emma mot Skåne (kan inte fatta hur vi lyckades med buss, tåg, buss.. haha) för att dra på 20-års fest. Faktiskt väldigt skoj och natten blev rätt lång tills vi skulle sova, sex pers i samma dubbelsäng, haha. Och jag blev väckt med en kondom i ansiktet av dom små busarna, kan inte fatta hur djupt jag sover egentligen hahah.
Efter att vi tagit bussen till Älmhult vid halv 11 och blivit hämtade av Mentor i Älmhult så va de bara att gå och lägga sig ett par timmar till på dagen, och eftersom vi (läs: jag och Denice) var väldigt slitna så blev det chillkväll hos fisen med Mathilda och Mentor, raggade runt lite, hyrde film och käkade donken mat. Denna natt var vi bara 3 som delade en dubbelsäng, haha.
Nu är det iaf söndag och jag är glad över att jag ens är vaken, Mentor va ju förjävla morgonpigg alltså. Sova som en stock inatt då!
2011-03-24
 23:36:43

Årets första grill..

.. skedde i en stuga mitt ute i ingenstans i tisdags med mina fina fjollor Denice, Carro, Anna och Thea. Dom sistnämnda där bangade ju på grillen, men jag och Denice som bestämt skulle grilla våra jävla korvar stod ute i kylan och blåsten för att lyckas, haha. Resultat: Svart, men gott ändå liksom :) Sov därute och hade de riktigt mysigt där ute i skogen.
Och nu är jag precis hemkommen från Stinas place där Denice också var, så vi fortsatte med lite snack om morgondagen. Jag och Denice ska nämligen ut på äventyr imon, mihi. Vi med lika låg IQ får väl slå ihop hjärnorna och göra de bästa av situationen så vi inte hamnar nån helt annanstans, haha. Tjockt nice!
2011-03-22
 14:41:10

Tjeenare våren

Har varit en jävla kort dag idag i skolan, slutade vid lunch (halv 11 egentligen) så jag och Sara kämpade oss genom vinden hem till henne, haha. Chillade där en stund och nu är jag hemma, redo att dra till roddys när mina små bruds slutar. Och imon är vi lediga så de blir att dra ut till Annas stuga i skogen för att grilla och mysa, jäkla soft tkr jag de låter faktiskt :)
Hahaha Sara är bra på att klicka onödiga bilder, Adam blev en riktig sötnos :)
Orkan ute, men våren få la fan komma nuu!
2011-03-20
 23:29:13

Godnatt snartis

Denna söndagen ska jag inte sitta och klaga, har umgåtts med mina homegirls Denice, Linn och Stina och det va ju lagom kul liksom :) Kmr fan aldrig kunna somna ikv känner jag, segheten har gått över till pigghet så att säga. Igår drog jag och Denice iallafall till Kopatsch som hade fest, jävla roligt hade vi som vanligt haha. Ska inte babbla för mkt nu för jag känner att de kan bli väldigt mkt blaaa, så nu säger jag godnatt. Godnatt!
2011-03-19
 15:48:04

Hinneryd

Jag vaknade upp för ca en halvtimme sen, död som en skjuten kanin typ. Det blev fest i Hinneryd igår och jag och Denice dansade tills fötterna kolapsade, minst sagt haha. Mot slutet va vi igång som mest så vi va inte direkt taggade på att åka hem men somnade som fan så fort jag väl va hemma. Inga bilder tagna sen igår tyvärr, men jävla bra kväll iaf!
2011-03-18
 17:10:17

Made myself a little linne

..Snygg engelska jag har ha?
Idag har vi haft "sy-dag" som alla fredagar men sydde gjorde jag inte alls, sprang runt i skolan ist med Sara och Linn för att kolla in våra IG och sådär. Stannade kvar efter fackteckingen och slängde ihop ett linne med bar rygg som jag gjorde mönster till förra veckan;
Urringningen där bak skulle egentligen va ännu djupare och inte bli bred som den är nu, men jag som är lite trög och inte alltid tänker innan jag gör nåt sydde in hela linnet i sidan för att få det mer tight. Vad händer då? Jo, öppningen blir bredare såklart. Intressepil i ögonen på er, mohaha
2011-03-18
 00:15:33

Chill och lite ryska

Kom hem för en stund sen efter att ha fulat mig lite hos Magomed, och igår var jag hos den söta bruttan här på bilden nedanför, dagen innan de va jag ju också i Älmhult så har inte sovit i min älskade säng sen i måndags. Känns lite konstigt men man klagar ju inte direkt.
Har lärt mig lite ryska ikv också haha, synd att jag inte kan dom ryska bokstäverna annars hade jag visat vad jag kan! Som om nån hade fattat ändå, maha.

Nu blire lite 2½ man och efter de Big brother även om jag egentligen borde sova, lyckades somna till lite ett x antal ggr på bion idag i skolan, men vafan. Och imon är de fredag! för er som inte visste de :)

2011-03-15
 23:46:30

@ mamas place

Kom hem för en stund sen efter att ha spenderat lite tid hos min gangster vän här i Älmhult, haha ;) Snart blir det sängen soffan men absolut inte sovdags, först blir de 2½ man och big brother vid 1-2(?) eftersom jag missade de ikv. Det blir inte många timmars sömn för mig inatt eftersom klockan ringer vid 5 men är inte trött nånstans, plus att jag kmr vara tvungen att somna extra tidigt när jag ska sova ute hos älskade Sara imon hihi.

Bild sen helgen

2011-03-15
 15:20:13

Dagens look

Nu springer jag ner och tar bussen till Älmhult, och här är en liten dagens dårå
2011-03-15
 13:15:11

En trött Becca

Vaknade idag och kände direkt att jag inte skulle gå till skolan, inte alls pigg i kroppen faktiskt. Kanske borde somna innan kl 02 när klockan ringer 06? Hm.. Checka bakgrunden på mina bilder nedan, solen skiner! Det kan peppa upp mitt humör om nåt. Inte för att de är särskilt varmt men jag är en typisk sån person där humöret helt kan bero på vädret. Som igår, då va de grått ute hela dagen och Becca var inte alls speciellt rolig. Menmen, nu ska jag ta nåt att käka. Cya ♥
2011-03-14
 20:38:01

Ciao stjärnor

Haha, jag är så mobbad. Men dom är ju förjävla goda! Synd att cam-bilder blir så små i bloggen men så får de va. Har chillat på roddys idag iaf, spelat kort och sådär, käkat en feting sockerbulle, precis som vanligt då i stort sett (fast ibland blire ju negerboll dårå, hahah). Tkr de är rätt kul hur vardagen ser likadan ut för oss typ varje dag, vad vore vi utan roddys after school?! Haha aja, hoppas ni har de lika tjockt som jag har de :)
2011-03-14
 14:59:11

Skol break

Det va inte förjävla kul i skolan idag så jag, Sara och Fanny drog till stan och sen vidare till Sara ist. Nu är jag hemma och är lite egopicsig och snart blir det roddys med brudarna. Gott so!
En feting puss på er med!
2011-03-13
 23:02:59

Repair

Vilken röjig helg detta har varit alltså, minst sagt haha. Men kul har jag haft och tjo vad jag behövde denna söndagen så jag ska inte ens klaga på den tråkigaste dagen på hela veckan. Imorgon kmr bilder från i fredags och lördags, har några st, har bara inte pallat lägga upp dom idag. Ska faktiskt skärpa mig med bloggen med och börja uppdatera lite för detta suger ju! Hoppas ni haft en goe helg iaf  apor, puss
2011-03-06
 21:06:22

Söndags chill

Då är repair-dagen här igen och jag sitter just nu med hårfärg i skallen. Hade planer om att städa lite, plugga lite eftersom jag har prov imon men det blev ju såklart inget av de. Jag är allt en död liten apa denna söndag.
I fredags drog jag, Hanna och Denice till en lägenhet vid lagavallen och fick surprise av att Flamsan va i Ljungby så det va ju lite trevligt. Blev lite festande och kvällen slutade på torino med Shippan och Flamuur.
Igår började vi alla brudar hos Stina och va lika crazy och fula som vi alltid är, och påväg mot festen så stötte vi på en bil full med icke-svenskar som inte hlr kunde engelska men spom jag ändå försökte snacka med, haha. Väl framme på festen så va de röj och kvällen blev ju riktigt go. Slutade på stan innan det blev sängen för lilla Becson :) Braa helg, har tyvärr inga bilder förutom dom på face men men.