2011-09-23
 01:48:45

Without you

I can't win, I can't reign
I will never win this game
Without you

I can't rest, i can't fight
All I need is you and I
Without you
2011-09-11
 22:39:08

3 månader

Helgen började med kräftskiva hos Stina med alla mina fina tjejer, väldigt trevligt måste jag säga. Slutade med att jag gick hem med baby istället för att dra till Ryssby av en lite små kul anledning, hihi..
.. Och igår hade vi en väldigt mysig kväll, 3 månader med mitt hjärta!
Failade lite och somnade i soffan med ljus överallt, vaknade kvart i 6 och åt kladdkaka med glass haha, men sjukt fint blev det.
Jag älskar dig min fina <3
haha, cheeesebaaalls
2011-09-08
 22:54:51

66 minuter till fredag..

.. och här ligger jag och är galet med festsugen! Känns sjukt vilken omställning man gjort nu, innan var det fest på schemat minst en gång i veckan, men Ljungby duger fan inte längre, känns de som. Inget här kan slå fest-pulsen man kände nere i Magaluf, som jag för övrigt saknar som fan! Tröstar mig med att veta att vi vandrar där på gatorna igen om ett år, haha..
Meeen, imon är det kräftskiva med brudarna som gäller och därefter förhoppningsvis lokalfest i Ryssby, så lite glädje har man ju i party-själen, hehe.
Och här; låten man aldrig tröttnar på, låten man inte kan sitta still till, låten som gör det omöjligt att inte tänka på Grabbarna grus Beach club, låten som är ren lycka kort sagt!!
2011-09-06
 21:38:48

The school of Hv:are

Sen jag började i ettan på Sunnerbo så har jag hela tiden haft en liten känsla av att våra dagar känns ganska, meningslösa..? Haha, rätta mig om jag har fel, men inte fan får vi mycket gjort på våra skoldagar ;) (eller så kanske de bara är jag som inte utvecklats i hjärnan, hehe). Har knappt lyft en penna på 2 år, antecknat långt ifrån ett halvt block sammanlagt, pluggat till bara nåt mindre prov, men fan inte mer. Men slappt och kul, de har vi!!
Mysiga poooojkar
2011-09-05
 19:19:07

Dramaqueens

Idag har det verkligen varit en lång dag i skolan, man har ju god rätt till att sucka när man går ut från skoldörrarna klockan halv 6 pga sjukt mycket drama. Drama mellan oss i "gänget" då, tycker hela situationen är så jävla skämmig att jag inte ens ska nämna något i detta inlägg, kanske öppnar jag hjärtat i nästa istället om jag orkar lägga mer energi på det.
Nu ska jag iallafall ha en slapp kväll med mig själv och röven lär mest va placerad i soffan, trots att jag lovat mig själv att städa men mer humör-förstöring behöver vi inte för idag, haha.
.. slänger iaf upp 2 bilder på 2 fula apor!
2011-09-04
 15:53:14

04-09-11

Vet inte hur jag ska börja detta inlägget efter nån månads paus härifrån, men nu tänkte jag köra igång igen! Mycket har hänt under denna sommaren utan inlägg, många många bilder som inte lagts upp från resa med baby till Serbien, Magaluf med brudarna osv.. men tänkte slänga upp dom när jag har lite mer tid.


Nu har jag spenderat hela helgen med baby, och tänkte uppdatera med lite bilder från förra helgen/veckan.

Förra helgen var det bara mys som gällde, drog till Älmhultsdagarna lite på lördagen och körde på tacos på kvällen med min fiina.
Älskliiing
Mami & GöranI tisdags var det mindre mysigt, drog till Växjö lasarett med mami för att cutta bort en liten överflödig knöl i min skalle, hahah. Vad det var dom tog slet bort från mitt huve vet jag däremot inte haha, men det var ingen vidare vacker syn elr skön känsla när dom skärde bort den och tryckte ihop huvet för att sy igen, ysch. Blev dock lite shopping efter!
Och nu är det bara mys som gäller med min älskling som ligger i sängen. Igår hyrde vi skräckfilm med två apor för att tagga till inför att besöka ett spökhus, gissa om det blev av? Haha nej, töntarna bangade efter att ha kört dit 2 gånger.. Får bli en annan gång ;)