2010-01-11
 13:50:44

Back home

Är hemma från skolan nu, slutade runt ett ist för halv tre som vi skulle, vår bildlärare är bäst!
Helt okey dag i skolan idag faktiskt. Sydde, spelade bandy och gjorde en kamera av en filmrulle på bilden haha. Hur enkelt som helst men får la se om den ens funkar.
Nu är det bara till att vänta på Goran tills han slutar sen blir det väl stan en runda.
hörs sen, puss

2010-01-10
 20:19:21

Movie time

Sov hos baby inatt och gick upp runt halv fem idag. Skönt att sova ut ofc men kmr inte va lätt att somna ikv, haha. Dags att sätta på en film nu iaf, What happens in Vegas, har dock redan sett den för ett bra tag sen men.
Hörs sen!


2010-01-09
 18:34:54

Saturday night

Hemkommen från Älmhult för någon timme sen nu, snackat runt lite om vad som händer denna lördagskväll så det blir till att spendera kvällen med mina babes. No party men det blir mysigt ändå! Nån öl hade dock itne suttit helt fel, hehe. Får se hur det blir med den saken. Har inte tid för något längre inlägg nu men ha en bra kväll!Thea är äntligen hemkommen nu efter några veckor så den här oldisen passade fint,
mkt glad till att få träffa henne igen nu!
2010-01-09
 13:57:18

Morning

Godmorgon (middag), vaknade precis efter en väldigt sen natt. Gött att sova ut lite. Dagens planer är väl inte så stora än, berors på om vi stannar här i Älmhult elr drar tillbaka till Ljungby. Verkar mest som att det lutar åt det sista. Börjar iaf dagen med en kaffe och bulle, dagens frukost!


2010-01-08
 18:32:03

Älmhult right now

Drog till Älmhult med bussen idag, baby sov med mig i lägenheten inatt eftersom han skulle med hit egentligen men det blev ändrade planer. Så sitter här själv denna fredag, score. Antingen kmr han hit imon elr så kör mamma mig till storstaden ljungby igen. Men nu är det dags för maat, hörs sen!

2010-01-07
 18:28:00

Back..?

Har varit väldigt fram och tillbaka när det gäller bloggen måste jag erkänna, bloggar jag inte så vill jag, bloggar jag så tar det för mkt tid - och nu är suget tillbaka igen. Får väl ta och kasta in ett inlägg då och då när jag känner för det, haha. Men idag började skolan igen efter nån veckas lov. Suger måste jag säga, känner att jag inte är redo alls för skolan igen men det är väl bara att bita ihop. Nya schemat är inte att gråta för iaf, dock ser man inte så mkt på denna kassa bild. Men kvart i 11 fredagar och halv fyra en dag är inte illa alls!