2011-02-27
 22:26:33

Chillpill

Enda sen jag vaknade vid klockan fyra idag har jag inte gjort ett skit förutom att chilla som bara fan, det har verkligen behövts haha. Visst hatar jag söndagar av hela mitt hjärta men jag ljuger om jag säger att dom inte sitter rätt fint ibland.
Igår var det iaf bosnisk lokalfest som gällde efter vi chillat en stund hos Musse som vi sen drog med till festen, och så snappade vi upp en påse full med energidrick på Maxi påvägen dit. Berättar mer om de imon istället då jag slänger upp lite bilder med för de pallar jag inte göra just nu. Nu ska jag ta mig en fet latte!
2011-02-26
 18:23:14

Äre fest så äre

It's lördag, it's fest, it's goood. Drar med brudarna här nere till kamelen först och främst, sen blir det väl lokalfest om planerna blir som de ska. Gott så!
Hahahah, så kan de ju också se ut ibland
2011-02-26
 16:47:01

Fredagens

För att göra kvällen lite kortfattad;

Jag och Hanni började på Ågårds hemma hos Musse, sen mötte vi upp Sebbe och drog till minigrekland där de va lite mer fest men höjdpunkten var dom fula videosarna, haha. Sen vid 22 drog vi vidare mot Lagavallen där det bjöds på mer festligheter och sådär, men mest chill dårå. Sen lyfte vi på arlserna och drog hem :)
Haha, Robert va på g!
Jag som inte sovit knappt nånting på några dagar nu vaknade vid fyra och mitt huvud är inte riktigt som det ska, tror att det är dags att tare lite lugnt, hehe. Perfect återställare ala Becsy!
2011-02-25
 17:46:26

Chilla med livet

Har varit i Älmhult i två dagar och två nätter, och nu är man back i Ljungby stad. Har inte blivit mkt sömn direkt, blir ju så när man hänger hos Magomed och fastnar där för länge. Men trevligt iaf kan man ju säga, och lagom kul när en skön Anton kom förbi haha. Men kom hem till morsan vid halv 8 imorse och försökte sova men naj, de sket sig. Så inatt kmr jag somna gött! Speciellt om de blir nåt festande men de tvekar jag på om jag pallar just nu, men att dra på ferre med Hanni blir de iaf :) Becca är inte i sitt bästa skick just nu alltså, hahah..
2011-02-22
 14:25:10

Måndagspartaj och chill tisdag

Igår blev det lite fest hos Musse även om de va måndag och det är ju aldrig fel om man heter Becca. Slutade med chill och fula videos i en lägenhet längre bort, sen hem och somna gott. Synd att jag blivit så kass på att blogga för jag har en massa fula fest bilder som ska upp, det får bli när jag pallar och har tid. Har lite tajt schema jag hinner bara vakna, fixa mig och dra ut.
Snart blir det iaf att dra till roddan sen kanske jag tar bussen till Älmhult om inte brudarna kmr med nåt trevligt vi kan göra ikv. Får se var man hamnar!
2011-02-19
 15:06:13

Kameler,

Ikväll är de fest så de ryker om de så tänkte bara slänga upp lite fest pics sen förra helgen, bloggen är har ju blivit lite trist och tom nu haha. Ikväll köör vi!
2011-02-10
 09:14:16

Godmorgon

Har legat i 40 graders feber i två dagar och df skitit i praktiken, men idag är de back on track även om mina lungor är dödade. Känns som att jag fått 30 000 sparkar på revbenen för fyfan vad jag har hostat, haha. Iallafall, tänkte att jag skulle lägga upp bilder från i lördags senare (Idol) för det har jag faktiskt inte pallat göra ännu, kanske nån video med om det inte är för segt. Stay tuned :)

2011-02-06
 01:22:47

feest


Jaaaaaaaaaaaaaayy!!<3

2011-02-04
 15:06:36

Skit fredag?

Jag är en sur jävla apa just nu, fattar inte vf just denna helgen måste fucka upp sig. Jag är fest sugen som en idiot och lär ju förmodligen hamna där jag alltid hamnar pga de ändrade planerna för kvällen, upp tidigt som fan för att åka till Älmhult för att sen dra till Lund och kolla på Jay som jag för tillfället inte är pepp på nånstans. Jag har varit i Älmhult sen i måndags utan att besöka Ljungby och jag längtar inte dit kan jag lova, fast saknar ju mina små homies. Ska ta en cigg så kanske jag blir på bättre humör. Hope so!
2011-02-04
 09:53:10

Hard work work

Idag är det fredag, alltså sista gången jag går till jobbet denna veckan. Yeeah! Plus att det blir fest ikv och imon drar jag och Denice för att kolla på Jaay, helt grym helg ju förfan! Iiiiihh :)

Hahaha, trött tjej
2011-02-04
 00:40:55

Lördagens festpics

Har inte pallat lägga upp bilder sen helgen elr uppdatera alls, men slänger upp lite från lördagen iaf. Har några galna bilder sen i fredags med men eftersom jag va den enda som va full av mig Denice och Hanni så vet jag inte om jag vill lägga upp dom, hahaha. Iallafall, här är ifrån P:s 18-års fest där vi brudar förfestade så de rök om det. Jag och Denice var taggade som fan med våran vodka som inte var som den brukar (?) och det slog till rätt snabbt, haha. Sen vidare mot Kopatsch som bjöd på fet ferre, dans på soffor och stolar m.m och de kanske spårade ut lite maha (Blev ett antal shottar i hans super bar) Jag - förtvivlad för jag var helt säker på att min Iphone var stulen igen men sen hittade Stina den längst upp i trapphuset? Ha ha. Sen kom Stoff och Hoffe till undsättning och körde oss den långa vägen hem. Lagom sjuk kväll :)

Matildas place innan taxin mot fetfesten

Hos Kopaatsch