2010-08-31
 23:03:33

Jag älskar dig, pappa

Känslorna överflödar, jag önskar att jag fick fortsätta drömma.


Jag vaknar upp med tårar som runnit, var det en dröm? Det känns som att jag precis träffat dig. Jag kramade dig hårt, jag hörde din röst. Besvikelsen av att väckas av verkligheten får tårarna att födas på nytt. Varför kan man inte få leva i sin dröm och skapa en mycket vackrare verklighet? Drömmen som jag så länge velat leva i, som jag jagar varje natt bara för att få se ditt ansikte. Plötsligt stod du framför mig, i min dröm, och det kändes så verkligt. Tårarna som föll när jag såg dig var tårarna som fallit på min kudde. Jag sprang rakt in i din famn, du kramade mig hårt och sa att du var där för att säga farväl, det som du aldrig fick chansen att göra. Jag kunde inte släppa blicken ifrån dig, som om du skulle försvinna lika snabbt igen. Du är en sån vacker person, inifrån och ut. Det var som om verkligheten var så långt borta att jag inte kunde förstå att det var en dröm. När du stod där framför mig trodde jag att jag äntligen fått dig tillbaka. Föralltid. Du sa att du inte kunde stanna kvar, att du var tvungen att gå tillbaka dit du kom ifrån. Du är en ängel nu, jag skulle bara få ett sista hejdå. När jag såg dig försvinna var det som första gången du togs ifrån mig, samma enorma smärta som då var det enda du lämnade efter dig. Jag försökte ringa dig för att få höra din röst igen, men fick inget svar. Jag försökte hitta dig igen, men nu var du borta. Återigen stod jag där själv. Det var som om ett tomrum hade fyllts, som om du kom för att göra mig hel igen. Men när jag insåg att du inte skulle komma tillbaka skapades samma tomrum och mörker som du tidigare lämnat mig med. Jag ville lägga mig på marken och hoppas att du återigen skulle komma och rädda mig.
Men det gjorde du inte.

Det är svårt att förstå verkligheten när man vaknar upp ur en sån dröm, kände bara tårarna som runnit när jag sov. Att en dröm kan kännas så verklig och så känslosam, där smärta och kärlek är så starkt som om det vore på riktigt. Men varje gång jag drömmer om dig försvinner saknaden för en sekund, det känns som att jag precis varit i din famn. Känner du när jag drömmer om dig? Jag önskar att du visste. Jag önskar att du visste att min största dröm är att få se dig igen, att få tröstas av din famn. Jag önskar att du en vacker dag kunde ringa på min dörr och säga att allt bara varit en mardröm.
Men det gör du inte.


Du är fortfarande mitt allt, min ängel
2010-08-31
 19:53:32

Myskväll

Idag har det varit sunny så jag drog med Hanna och Stina till stan en stund och slutade med att jag och Stina satt och chillade och snackade en hel del på bakgråden. Påvägen hem nappade jag upp lite chips och choklad, som lite tröst när jag är sjukling :) host*. Nu ska jag chilla vid tv:n ett tag, ciao ♥

2010-08-31
 07:55:58

F*ck min hosta

Klockan är nu 8, vilket suger för hade jag sovit i Ljungby inatt hade jag inte behövt kliva upp överhuvudtaget. Nu var jag tvungen att ta en buss vid halv 7 även om jag stannar hemma från skolan idag. Skulle bara räcka fuck you till min förkylning för sängen skriker efter mig, sen blir det väl till att umgås lite med Sara om jag inte sover alltför länge. Fan att jag är pigg nu med. Fan att jag inte ens orkar bry mig om hur mkt jag missar i skolan. Haha, ska iaf dit imon och får nya krafter genom att tänka på helgen för då är det fan fest!

2010-08-30
 12:30:08

Då blir det Älmhult

Idag valde jag att stanna i sängen ist för att gå till skolan, min förbannade hosta har hållt mig vaken i stort sett hela natten så pallade inte. Ska iaf till Älmhult idag ist om nån timme, blir kanske att köra lite bil då hehe. Ska hälla i mig kaffe nu iaf och piggna till, hörs la senare ♥
2010-08-29
 22:39:11

Hahaha satan..

Satt och käkade chips och började tugga på nåt skit hårt, märkte att det blev tomt i käften och det visade sig att de va kulan på min tungpiercing. Hahaha, fan vad trög jag är som svalde skiten. Tur för mig att jag har två extra stavar, men fan med. Jag är så trög :(

2010-08-29
 16:26:28

Fucking söndag

Igår ugglade jag och Hanna på stan ett tag i kylan innan vi drog vidare till sjuklingen Linn, det blev chillkväll igen med te och choklad för min del. Hade lovat mig själv att festa denna helgen egentligen men känns ändå bra att spara på krafterna och pengar, haha. Ljungby suger ju apa ändå. Nu degar jag bara i soffan och fruktar efter skolfan imon, fan vad lat jag är, är redan trött på skolan efter en vecka. Men det ska nog gå bra, nu ska jag ta mig en rökare och fortsätta mitt chill-pill. See ya ♥
2010-08-28
 18:54:05

Dags att dra

Igår chillade jag Hanna och Linn hos Linn och nu ska jag ut med Hanna och se vad staden har att bjuda på denna lördag. Tog lite fula cambilder innan jag drog med, det var ju ett tag sen :)

Ha en bra kväll!

2010-08-28
 16:21:24

Mohombi - Hold you



The sun won't shine til' I kiss you
Peace on earth when I hold you
So baby what you wating,
what you waiting for?

2010-08-27
 17:27:36

Pruttig skoldag

Haha, bilden förklarar allt i rubriken, så ta inte det bokstavligt ;) Iallafall, jag och Linn har pruttat runt med våra blåa och rosa minipruttar hela dagen som vi fick beslag på igår. Gör ju skoldagen lite roligare, och som kärringen på Maxi sa igår när vi höll på med våra pruttar så är vi rätt väldigt barnsliga. Har sytt hela dagen idag och haft Fackteknik(?) för första ggn, kul faktiskt! Haha, där ska vi förhoppningsvis lära oss att rita/skissa och göra egna designer. Grymt!

Aja, ikväll blev det inget med Älmhultsdagarna som stod på listan egentligen, men Linn är själv hemma så sticker nog dit för en chillkväll elr nåt i den stilen om vi inte bestämmer oss för nåt annat :)

2010-08-26
 22:18:12

Sunny afternoon

Idag hade min feber sprungit iväg så jag drog asset till skolan där vi ändå skulle sy hela dagen, så tyckte att de va lika bra. Enligt kursplanen (som vi tyvärr måste följa) så skulle vi idag börja med en svin ful kjol även om jag inte är klar med min kavaj. Sådär kul, men ska inte klaga de är ju soft att inte ha lektioner, hehe. Efter skolan drog jag iaf med Linn till stan och chillade i den heta solen som dök upp på en bakgård, softade och snackade tills vi drog till centrum och träffade på Manda och Hanna inne i det nyöppnade Kicks. Drog upp till taket och fortsatte med chillandet i solen med lite music och så, blev ju riktigt varmt där uppe!

Nu ska jag öppna en chipspåse och vara lite soffpotatis, ha det

Mandy, Linn och Hanni :)
2010-08-25
 18:42:44

Jason Derulo - Blind

They say every tear has it reasons, every smile has it own season



Never thought that I'd say
wish I didn't love you ever since the first date
when you got close my heart would just stop
 thought me and you together would end up on top,
 you changed me for better for worse I know
I was caught up alway's put you first I never once thought
You would be triflin but o I was blinded

I was like oh oh oh
never wanna let you go go go
Cause I was open before I was open before but now I know
 That love made me blind so I could'nt
See all the lies you told were right in front of me
Since love made me blind you made a fool of me
You made it look so perfect when it wasn't meant to be
Your love made me blind, love made blind, love made me blind,
Your love made me blind.

2010-08-25
 14:52:51

Just det..

Min Iphone 4 har ju äntligen kommit! Överlycklig var jag när jag öppnade lilla lådan när jag kom till mamma, inte lika glad när jag inte kunde komma på varfan man skulle sätta i sim-kortet men, haha. Åt en kebabtallrik och sen gick det fint. Så den har jag hållt på att pyssla med och pilla på lite, är hemma från skolan idag men känner mig pigg och glad så imon ska jag dit iaf. Som det ser ut nu ska brorsan sova här inatt med, så blir det när han bor i Älmhult :)
2010-08-24
 22:46:59

Airplanes

Idag har varit en soft dag faktiskt, började med att jag och mamma försvos oss (sov i älmhult) så missade bussen till skolan och missade därmed första lektionen av Psykologin, bra Becca! Sen hade vi iaf bara Svenska och Engelska och slutade vid tjugo i 12, drog till stan med Linn och därefter tandläkaren snabbt innan jag mötte upp Linn igen. Chillade uppe på taket vid Månen ett bra tag, snackade om en del saker i blåsten och ibland regnet. Vid halv fyra kom Denice och Hanna på besök så vi käkade pizza på torino innan vi drog vidare till roddys för att sitta där ett tag.

Började känna mig frossig och näsan täppte igen och halsont dök upp så kände att det var dags att dra hem runt halv 7, och nu sitter jag här med feber. Har dock knarkat alvedon så nu är jag pigg som fan, men jag ska nog överleva.

Typ så pepp är jag i slutet av skoldagen, haha

Linnsay on the roof



10 dagar
2010-08-24
 20:24:17

Party pics från fredagen

På fredagen på Ljungbydagarna var jag och girlsen (checka balkong-bilden nedan så ser ni vilket jäkla gäng vi är asså) + några killar hos Nelly pch partajade som fan! Har inte lagt upp bilderna här än men nu tar jag orken och slänger upp några (trots att jag har feber och borde ligga under täcke och mysa, vf fan blir jag alltid sjuk när skolan börjar?). Iallafall, vi började hos Nelly som sagt, dansade oss svettiga bokstavligt talat, fan vad vi kan shaka ass alltså, haha. Senare mot kvällen beställde dom flesta taxi ner till stan, men jag och Hanna är inte lika lata och drog på oss klackarna och cyklade ner ist. Där bjöds det på trevligheter och drama, men slutade upp i stora tältet med bl.a Denice, Carro och Mathilda där det var fullt ös med 80-talsmusik och rock, nice kväll!

 På lördagen var vi hos Stinet och festade hela högen igen, drog sen till Puttes place där vi skapade ett jävla hålligång och fortsatte shaka ass (det är typ det enda vi gör, haha) och fick sen skjuts ner till stan av Jonas och hängde där ett tag, sen blev det sängen en aning tidigare än resten av party kvällarna.

Denice, en suddig jag och Sara

Snygga brudar ;)
2010-08-21
 16:32:05

Ljungbydgarna - Torsdagen

Uppdateringen kmr lite sent, har bara festat, varit bakis och festat så har liksom inte haft ork elr tid haha. I torsdags var vi iaf ett helt gäng med tjejer i min lilla etta, undrade hurfan vi skulle få plats men ju mer folk det kom och ju mer dricka vi hällde i oss ju mer pepp blev vi, så det slutade med att alla stod på golvet och dansade som galningar. Jävla ös blev det haha, efter ett tag drog några av oss iaf vidare till Robert som också hade fest i full rulle. Stannade där ett tag och hade trevligt, sen bar det av till stora staden, chillade där ett tag innan det kändes som att sängen var nästa ställe att dra till. Somnade rätt gött efter en kul kväll!

Orkar verkligen inte lägga in alla bilder här (checka fb ist)
2010-08-19
 17:13:42

Tattoo #2 då..

(Lyckades inte knäppa nån bra bild, men dom här får duga)
Iallafall, här är den nya tatueringen dårå. Gjorde den på Pirate Island i Älmhult och han är duktig faktiskt :) Tog inte så lång tid hlr så de va rätt gött, men tecknet längst upp kändes ju en del kan jag säga, mina ryggkotor sticker liksom ut en del under den tunna huden, haha. När det väl var klart väntade ett helt kamerateam (som itne kunde svenska hlr) och ville intervjua honom och mig så fick sätta mig igen och bli filmad när han smörjde in och plastade om den, man blev ju rätt paff. Haha, sen gick jag glatt därifrån och drog in till Ljungby stad och umgicks hela kvällen med mina brudar på stan, trevligt!

Ikväll är det då jag som langar lite ferre i min lilla lya, får se hur det går med tanke på att vi kan va rätt galna, huhu. Peppa!

2010-08-17
 23:40:21

Black and white

Har haft en mysig hemma kväll som inte händer särskilt ofta, och det var över en månad sen jag och bror var hos mamma samtidigt så det känns rätt gytt med tanke på att jag bor alldeles ensam nu, haha. Sitter just nu och peppar inför imorgon, ska bli nice att äntligen tatuera mig som jag velat göra sen jag gjorde min första för ett år sen i stort sett haha. Sen på kvällen är det back to Lj dagarna dårå :)

Jag och Robin övningskörde btw idag med, fyra pers i bilen så blev lite mkt snack men fan vad grymma vi är alltså ;)



When you got close, my heart would just stop

-
2010-08-17
 16:42:50

Bumpy ride

Nu är brorsan och hälsar på så tar bussen tsm med honom till Älmhult och en halvtimme, så det blir inget "ös" på lj dagarna ikv för min del, haha. Fast vi hade det trevligt igår, käkade på Charlies och gled runt på stan och träffade på trevligt folk. Men anledningen till att jag drar till Älmhult idag är ju för att min tattoo sätts på plats imon, gosh, hoppas fan det blir bra, haha. Så tänk på mig imon vid fyra dudes, haha ♥

2010-08-16
 17:06:00

Ljungbydagarna - dag 1

Chillar med Anna och Sara i mitt place just nu, taggar inför första dagen på Ljungbydagarna. Dock ska vi förmodligen inte festa idag, haha. Men ska ut och äta med brudarna först iaf. Får se vad som händer senare, men vi hittar alltid nåt så. Puss på er peps ♥


D-nice and Bex
2010-08-15
 23:29:24

I just wanna hold you

2010-08-15
 20:04:31

Lycka

Vet inte vad mitt braiga humör kmr ifrån idag, men är hyper och glad av nån wierd anledning. Igår var mitt humör på botten ungefär när planerna sket sig, dock hade jag det trevligt med Linn på stan och hos Emelie. Slagsmål och sånt men vad väntar man sig när man hänger vid torino? Haha.

Är glad för att mami och Göran har hjälpt mig inreda min lya lite snyggare och piffigare idag.
Är glad för att det väntas en hel vecka med festande och bakisfylla som tas över med ännu mer fylla, hihi.
Vet inte what else men jag ska iaf snart ut med mina brudar, hoppas på att vi kan planera lite detaljer om veckans galenskaper. Dock är Ljungbydagarna jävligt överskattat men wtf, det är sista veckan på sommarlovet - då är det fet fest som gäller.

2010-08-14
 17:37:57

Sömnigt

Igår tog som sagt jag, Linn och Erika bussen till Strömsnäs och drog till Besim och Naim där det var några st. Festen rullade igång rätt fort och det var trevligt även om det inte var så många, haha. Blev lite fotboll inomhus och sådär med, riktigt kul haha. Att man sovit ut kan jag ju inte påstå, somnade nångång efter 5 och dom galningarna skulle upp vid 9 för att dra till Växjö så det va bara att bita ihop. Har sovit en stund nu iaf så är lite piggare :) 

Vi planerade lite smått att jag och Linn drar ut dit ikväll igen, inte fest då men chill som kan behövas nu, haha. Får se hur det blir, annars drar jag väl på fest med Johan och co elr myser med Linn :)

Har inga nya bilder men hade ändå denna outfit igår, hehe
2010-08-13
 18:02:16

Strömsnäs nästa

Om en timme ungefär drar jag och möter upp Linn och Erika för att ta bussen till Strömsnäs där vi ska festa till det ikväll. Blev en senare buss men vad gör man, de blir nog great ändå! Mitt fest humör är på topp 24/7 så tkr de är as nice att det är helg nu med tanke på att alla är så lama på vardagarna, haha.

Have a nice friday peps!
2010-08-11
 20:12:05

Mc Kresha ft. Dr Mic - Lyrical WarFare

Nu gittar jag till Sanne och Erik där Sara befinner sig just nu, tkr att jag förtjänar att dra ut när jag suttit hemma precis hela dagen. Tar väl med nån öl med (y)

En fet låt sålänge till er dårar som sitter hemma ikväll :)
2010-08-11
 15:01:05

Nyvaken

När jag väl somnar så kan jag fan inte vakna alltså, haha. Klockan är tre och jag är helt jävla död. Iaf, igår mötte jag först upp Denice och Stina på stan, snackade lite om vad vi skulle göra och hamnade at Stinet's place lite. Sen drog vi ner till Lagavallen och träffade Manda och Thea och "kollade" fotboll lite innan vi skulle cykla(!) upp till donken, haha. Simon, Koffe och Gurra joinade också och vi var där uppe i nån timme. Efter det hamnade vi vid Stensberg påväg mot Simon men vissa bestämde sig för att dra hem ist, trött som man var. Trevlig kväll iaf!

Nu ska jag kääka, latero ♥

2010-08-10
 18:40:44

Det blir chill-out

Som det ser ut nu så drar jag ut med Mandy & Thea (fler vet jag inte), gytt att slippa att sitta hemma. Fan vad jag är en lätt uttråkad person alltså haha, kan inte sitta hemma själv en enda kväll utan att det känns som om jorden gått under och jag är den enda som är kvar, typ. Thea sa nånting om att dra till fotbollen så det är väl det som gäller först och främst. Jag är som vanligt fest sugen men måste nog ta och ge mig lite med det, haha. Ljungbydagarna är ju frtf kvar iaf!


Manda, Sara och jag i Mellby på midsommar :)
2010-08-10
 01:28:54

Fuuuck

Sitter och kollar igenom mina bilder när jag ändå har datan framför mig här i soffan och inte har nåt bättre för mig. Hittade denna nedan som påminner mig om att skolan börjar snart (döda mig snälla, helvetes jävla k*k fan) och jag tänkte på hur sjukt fort sommarlovet har gått men ändå hur mkt jag fyllt ut dagarna. Har inte suttit hemma en enda kväll kan jag säga (förutom här i Älmhult hos mami), men när jag varit i Ljungby har jag festat/hängt ute med vänner/åkt iväg varenda dag. Feels kinda najs :) Började dock räkna dagarna tills sommarlovet är slut - inte ens 2 ynka veckor kvar. Nån får gärna skjuta mig, finns inga ord som kan beskriva hur deppig tanken gör mig av att sitta i skolbänken, även om vi kan ha jävligt kul på våra sylektioner haha.

Visst är det normalt att känna depp inför skolstarten, men inte såhär mkt? Kan väl bara inte släppa tanken om att kunna festa precis när jag känner för det, haha :(

2010-08-09
 14:08:02

Mood

Sitter just nu i Älmhult och färgar håret, det va på tiden kände jag. Fick ett ryck igår att jag ville träffa mamma lite, det regnade ändå i Ljungby så fanns inte ett skit att göra ändå. Nu har vi bokat om min tid till tatueringen med, den 18 augusti 16.00 smäller det, woho! Känns riktigt gött, har väntat på det läänge men har trots allt inte bestämt 100% vad jag ska sätta i nacken/mellan skulderbladen.

Aja, när håret är klart ska jag ut med morsan och övningsköra!
2010-08-08
 14:56:45

Växjö #2

Igår va jag och Denice väldigt sugna på att inte stanna i Ljungby så drog vi ner till stationen med Johan, Erik (lillfittan, haha) och Grönka och tog bussen till Växjö igen. Vi började föra lite på bussen och fick besök av ett antal vilda killar, haha. Väl framme så drog vi till Växjö sjön som dagen innan och fortsatte festandet och David joinade med oss hela kvällen. När vi drog till stan hittade vi på lite roligheter, rockade och sprang runt och jag blev tagen av snuten men lyckades smita undan med det, haha. Sen blev det svart-taxi hem med Mohammed och det blev lite chillande på stan i Ljungby innan vi drog hem. Kul kväll!

2010-08-07
 16:28:29

Grym kväll asso

Det började igår med att möta upp Hanna och Erika och ta bussen från Ljungby hålan dårå, det var lite mer packat i bussen än vad vi förväntade oss så satt och svettades som små grisar, haha. Väl framme sprang vi raka vägen till donken och efter det drog vi till Växjö sjön och satt och drinkade. Fick besök av ett gäng med växjö-bor med, trevliga killar, haha. När dom stuckit så väntade vi in resten av gänget från Ljungby, där satt vi hela högen ett tag tills de var dags att dra mot stan. Tappade bort lite folk och drog med Erika, Tobbe, Besim, Naim osv till centrum där det var helt packat, gled runt ett tag och hade allmänt kul, haha. Träffade på Linn också som man inte umgåtts med på länge. Till slut var det iaf dags att dra hem och är glad att jag slapp ta bussen när Besim och Naim körde tillbaka oss tilll Ljungby ist :) Var väl hemma runt halv 4 - 4, lyckad kväll fan!

Min hand är helt fuckad med vetifan vad jag gjort, haha..

Erika, Hanna och Flamsan :)

Haha, snygg bild på mig och glidarN

Denice and moi
2010-08-06
 13:47:01

RIX FM VÄXJÖ - Next!

Om nån timme möter jag upp Hanna vid netto så gittar vi ner mot stationen och tar en lite tidigare buss till Växjö. Man börjar ju tidigt, hehe. Iaf, ska fixa mig lite nu för sen kmr min kära bror på besök här hos mig en liten stund, träffar ju aldrig den människan längre.

Men skulle bara säga att ni får ha en awesome kväll, ikväll blir det fan rööj!


Bild från Mandys place innan fyrverkerifabriken :)
2010-08-04
 19:09:36

Outfit~

Dags att dra, ska möta upp Hanna här utanför och drar till stan elr nåt och se vad Aki och dom sysslar med. Har väldigt bråttom nu så här kmr en snabbis kass bild på outfiten:



Spets linne - Vila
Jeans - Aouf, sjukt gamla. Veromoda kanske?
2010-08-04
 13:23:51

Iphone 4

.. is gonna be mine! Beställde den hära saken igår och det stod att det kmr ta 5-6 veckor innan leverans men jag skiter i, vill man ha den så är det värt det. Har inte haft ny mobil på hur länge som helst (bara fått ärva mammas fattiga jobbar-mobiler när jag tagit sönder mina gång på gång) så tkr jag förtjänar en mobil med lite extra skillz som jag kan flasha runt med ordentligt, haha. Nejdå, men nu har jag bråttom måste duscha innan jag ska gå ner till Pirate Island och boka tid för tatuering! Waaah.

Och ikväll drar jag förmodligen med Hanna, Aki och Kalle till Växjö och kollar movie elr nåt sånt. Pejs

2010-08-04
 02:19:17

Wihout you

Chris brown är seriöst min nya baby


If you had a choice
Then what would you chose to do
I could live without money
I could live without the fame
And if everyday was sunny
I could live without the rain
And if I ever went up to heaven
I would fall right back down
That life wouldn't be worth living
Because you're the one I couldn't live without

If I couldn't blink
Would I still be able to see you
I couldn't imagine
Without arms could I reach
No way could I ever hold you

If I couldn't dream
Would I believe that there could be a you and me
And if I couldn't sing
Would you be able to hear my melody
And know that something's wrong
And I'm afraid that you're moving on
                                         How can I fly when you're my wings 
                                         

2010-08-03
 17:50:52

Some pics

Igår mötte jag upp Denice, Hanna, Aki och Kalle och drog med ett flak till Hjortsberg. Även Manda kom och lite annat folk tittade förbi lite, trevligt värre. Vi satt mest och ölade och lyssnade på music, det blev lite drama hit och dit efter ett tag men det var soft ändå. Efter ett tag var det dags att dra hem för att sleepa, fan vad sliten jag är efter allt festande dom här dagarna alltså, haha. Tog iallafall bussen till Älmhult idag så nu sitter jag hos mamsen och chillar av mig, kan behövas. Back to party imon igen då hoppas jag!

Några bilder sen i Rix fm i söndags, orkade inte lägga in fler haha;


Carro, jag och Moa i väntan på bussen till Halmstad. Thea, Nelly, Stina och Sofie joinade med :)

Moa and moi i party parken!

Bakis och mätta så det smäller om det, haha!
2010-08-02
 15:19:24

Rix fm Halmstad

(Bilden är från Lagan festen)
Kom hem från Halmstad för en liten stund sen, sov på nåt vandrahem med Moa, Carro och Sara och det var helt okey. Kvällen började soft, letade upp våran sovplats och fixade till oss lite, drog mot Rix fm och var där innan 8 och det var redan slut? Haha, tråkigt men vafan. Festade och gled runt fram och tillbaka i stan, dränktes i skum i "disco"-tältet och gled sen vidare mot parken där vi träffade på Legenden ;) Haha trevligt faktiskt, man fick ju höra ett par rader iallafall. Sen drog vi till donken för andra gången för min del och satt där tills regnet började ösa ner och det åskade som fan, men vi fick inte tag på taxi så vi fick glatt gå hela vägen i regnet. jag behövde en dusch efter allt skum iaf, haha. En viss Sara Johansson fick ju för sig att springa iväg överallt den envisa jäklen och vi kunde inte gärna springa efter i det vädret, gick hem och tog av oss blöta kläder och gick ut och skrek som idioter på henne men som tur var kom hon hem till slut, stackarn haha. Men det var en kul kväll faktiskt, nästa blir det Rix fm växjö!

2010-08-01
 13:06:56

Igårkväll

Jag var som sagt sjukt sliten igår, kändes som jag skulle somna hela tiden men hade ändå trevligt med mina bruds. Vi började på torino för att käka och fortsatte mot maxi, splittrades lite, fixade det vi skulle och möttes upp igen och drog till hembydgsparken där vi satt och chillade tills det blev mörkt typ, haha. Sen skulle alla dra vidare till olika fester, jag och Hanna mötte upp Berat och Emil för att hänga med dom till Marko och väntade in Stina med. En galen Jesper var i farten som vanligt, hahah. Tackar för dansen ;)