2008-12-27
 14:00:17

2712

Kom nyss hem från baby nästan, sov där inatt och innan de sov han här i några dagar så har inte hunnit skriva nåt om julen då jag inte vatt hemma knappt. Men iaf, julafton va ju för nån dag sen nu och jag är nöjd med mina 32 klappar! särskilt den jag fick av min baby :) Dagen efter drog vi till Linn och förfestade lite innan vi tog bussen till balders, mkt kall kväll kan jag ju säga men kul va de haha. Min nästa resa blir gratis tackvare min speciella vän marre (y)
Nu sitter jag och planerar kvällen med mina girls, lite minijul ute i en stuga i ag, grymt mys kmr de bli. Sen om jag sover där elr inte får vi se. Blir kanske till att planera nyår lite eftersom de är om bara några dagar, jag längtar! Blir till att åka till växjö med sara måndag elr tisdag och se om man hittar nåt att ha på sig.
Men orkar inte sitta här mer nu ska hoppa in i duschen och inhandla chips och pengar på mobilen som jag inte haft på två dagar nu, ingen vanlig händelse dedär


~Peaceout

2008-12-23
 02:42:14

2312 02:42

Baby har sovit här sen i lördags, mys såklart, ikv gick jag till honom en stund innan vi gick ner på stan och handlade lite innan vi drog till Alle där zoran och fille va. Kom hem därifrån nu, seeg är jag. Problemet är antagligen för lite sömn, så ska väl lägga mig snart och sova ut lite. Men imon blir de till att fika med mina flickor och inhandla julklappar. haha, ganska dålig planering, inte köpt en enda julklapp ännu så tar de sådär dagen innan julafton, kanon (y)
Efter fikan träffar jag nog baby en stund, ut och äta antagligen, får väl se hur de blir. :)
Nu ska jag iaf pysa i säng snart
~Peaceout
2008-12-20
 15:21:04

-

Men drömmen kan bli en saga, det är du och jag mot hela världen
Jag kommer älska dig, det vet du baby. Jag kommer stanna vid din sida föralltid.
Föralltid du och jag, bara du och jag

2008-12-20
 14:54:55

2012 Heeelg

Waaou nu är piercingen finally fixad! y  Fick bli höger underläpp, tungan får helt enkelt vänta på att mamma ska godkänna. Men iaf, sitter här med chips och gottar mig. Ganska hård natt kan jag ju påpeka, haha. Blev lite parteey at Saras place, kom lite fler folk än vad vi planerat men det är ju aldrig fel :) efter det drog vi ut i storstan allihop. När jag väl kom hem blev de till att trycka i mig chips och mjölk innan sovedags. fick dock gå upp tidigare än önskat då vi skulle till växjö idag, men. jag klagar inte!

Ikv bär de iaf av till älmhult en stund, kmr väl hem vid elvatiden så blir nog till att sova med baby då.
Grymt dåliga bilder, men här är då Saimon & Ludde :)
2008-12-18
 14:58:46

1812

Torsdag
Ganska händelserik skoldag idag. Först en såkallad tipspromenad, dock med frågor om oss i 93cd- vem som är störst i käften, spänstigast osv. Men å andra sidan va de väl de som gjorde de så kul som de var haha. Sen var det bara till att leva upp till alla andras förväntingar när det väl gällde till att tävla om vem som var (i mitt fall klipskast) i de olika utmaningar som medföljde, så jag antar att jag är "klipsk" då jag vann över min mentor/mattelärare? haha, inte särskilt troligt kanske
Men, efter att vi slått in hela martina till ett paket kollade vi på Mirrors, dock tredje ggn jag sett den nu.

Just nu sitter jag här och är mkt arg, skulle piercat mig idag men visade sig att han stängde klockan två just idag. Vet inte om det bara är otur elr dålig planering då jag har försökt att hitta en passande dag i snart tre veckor nu, gaash.
Men senare blir det till att gå hem till baby, sen sussa sött och ladda inför de grymt efterlängtade lovet. y 
~Peaceout
2008-12-18
 00:36:45

1712

Onsdag
Well, lagom bra start på dagen då jag försov mig till elvatiden. Väntade en timme sen var det bara att rusa iväg till skolan dit jag egentligen inte hade behövt gå, gympan var väl det enda kvar på dagen. Men stannade och spelade volleyboll med några av killarna i klassen, real nice :)
Och med tanke på att det bara är en vecka kvar till självaste julafton klädde vi granen idag. Mysigt vare, trots att jag inte har nån särskild julkänsla ännu. Men det kmr väl. Sen var det bara till att gå och möta baby och spendera resten av kvällen till att kolla på film och mysa med honom. Funderar på att lägga mig snart med för att inte samma försovning ska upprepas imon med  y

~Peaceout
2008-12-18
 00:19:53

2världar

Lyssna på han som aldrig får tala, försök att förklara för han som aldrig lyssnat
När änglar gråter är det djävulen som ler, när man ber tittar gud ner och mirakel sker.
Allt blir verklighet för dom som aldrig haft nånting, dom som vandrar genom livet och lever på minnen.
För kärlek är allt- hjärtat är din vän och man är glad för luften som vi delar på i världen.
För alla är vi samma ye, alla är vi lika. Alla har vi rött blod och alla lika värda
Vissa blir mobbade, fel behandlade, men i slutändan har vi ändå alla samma möjligheter
Om man vill kan man bli vad man vill bara man kämpar länge mot sitt själ i detta liv.
Förstå tanken som speglar den frihet i världen
Först tar man allt man förlorat sen är man inget längre.