2010-03-28
 18:22:36

Från en dag till en annan

Jag gav dig 17 månader av mitt liv, i ett och ett halvt år var du min. Jag förlorar dig nu, mer och mer för varje dag. Trodde det var bäst såhär, nu vet jag inte. Jag saknar hur vi kunde göra en vanlig dag till minnesvärd, jag saknar hur lycklig du gjorde mig. Jag saknar att somna och vakna med dig, jag saknar att få säga att jag älskar dig. Jag saknar blickarna du gav mig, känslan när du höll om mig. Jag saknar känslan av att veta att du alltid skulle vara min.   


Det finns en vacker person som jag aldrig kmr glömma,
vi delade på allt från verkligheten till drömmar.
Fattar inte ens varför sagan tog slut, jag älskar dig, du älskar mig, sen drog du.
Du ska veta, att jag älskar dig kraftigt. Men dagen du drog, förlorade jag min framtid


2010-03-22
 21:54:49

I want my baby back

Om det verkligen är sant, om det här händer på riktigt och det aldrig mer kmr vara du och jag, vill jag bara glömma allt dåligt vi sagt till varandra och gå vidare på bästa sätt. Har vetat så länge nu men aldrig insett. Har haft tankarna åt annat håll, tänkt på våra bästa dagar och längtat dit och blickat bort från hela skiten. Jag visste att det skulle vara svårt, men inte såhär. Jag kan leva utan dig, men jag vill inte. Jag kan gå vidare, men jag vill inte utan dig. Har så många underbara minnen med dig som jag aldrig kmr glömma.

Jag kmr alltid älska dig, vad som än händer och även om detta verkligen är slutet nu.
14/10-08

2010-03-21
 15:53:18

Yester(day)night

Igår var det bara att övertala Manda att följa med till Mitali igen, hade ingen större lust att sitta hemma en lördagskväll. De senaste veckorna (kan nästan säga månaderna) har jag festat precis varenda fredag lördag, inte så konstigt att man är pank största delen av tiden. Iallafall, kan inte kalla det fest direkt men det var en del folk och det var en trevlig kväll. Manda drog lite tidigare men jag gick väl inte förrens 3 tiden, fick skjuts hem så det var ju rätt gött, haha. Väl hemma var de bara att ställa sig och laga mat och slagga, och gå upp tidigt då mamma och Göran kom vid typ 12.
Senare kmr nog lite bilder på mina kläder jag tagit hem som jag har sytt, håll utkik!


Med tanke på att det inte var fest blev det en enkel outfit dårå :)
2010-03-20
 16:25:00

Lördaag

Igår var det party halva natten, idag hoppas jag på party halva natten.
Måste bara snacka runt och se vart det bjuds på fest ikv haha, men hoppas att de löser sig!

2010-03-18
 16:52:15

18-03-10

Fan, att varenda jävla dag ska fucka sig såhär. När ger man upp? Jag orkar fan inte skiten.

Ha en fin dag iaf ♥

It was long ago and far away,
but it never disappears
2010-03-17
 20:07:54

I Älmhult..

.. hos min kära mami. Skulle köpa kläder idag men när mamma skulle sätta över pengar från mitt konto (eftersom jag inte har mitt kort här) så var det tomt. Hm.. aja, det är iaf löst nu. Men några kläder blev det inte tyvärr. Får ta det nästa gång! Sitter iaf med min älskade geisha som mamma alltid köper till mig, hihi. Blir väl att sitta här ett tag till sen sjunka ner jämte henne i soffan och slå på en film elr nåt.

Döö, orka skolan imon!
2010-03-15
 18:12:51

Your love is wicked

Dagen slutade som sagt bra igår, och även denna dag har varit bra tills nu när jag inte är på humör ett piss. Blir förmodligen inget mer bloggande idag (som vanligt i stort sett dårå).

Bjuder på en gammal men bra låt som har satt sig på mitt huvud sålänge!

2010-03-15
 01:05:34

17 månader 14/3-10

Baby gick precis efter film och mys. Det var ett tag sen sist och trodde inte att det skulle bli en lyckad kväll, så bättre kunde det inte bli. Våran dag idag.

Jag älskar dig, mest ♥
2010-03-14
 16:52:04

Ma' weekend

Har inte haft någon tid för att blogga de senaste dagarna, har sovit, planerat, festat den största delen av tiden. Iaf, här har ni min helg;

Fredag:
Pratades hela dagen om att dra på fest med Aki, men efter att ha pratat med Sara så ändrade jag planerna och drog till henne där det befann sig en massa folk. Förfestade lite innan vi drog vidare till Isak där det faktiskt vad en hel del folk (för att vara i en liten etta dårå). Efter det drog jag till stan runt, tolv? Träffade på några och drog på efterfest och var hemma runt 4, gött!
Lördag: Planerade så gott det gick med Denice halva dagen ungefär, snackade om att dra till fyrverkeri fabriken men var verkligen inte sugen på det sen. Så vi drog till Sjögge (?), drack största delen av drickan och efter det skulle vi vidare till Edward men jag svängde av på vägen, haha. Drog till Mitalis lägenhet där man knappt kan kalla det fest, men drack resten av drickan och hade skit kul trots allt. Hade följe med en massa hem så slapp gå själv, var återigen hemma efter 4 nån gång, bra kväll!


Gammal bild från Niklas lägenhet
2010-03-11
 19:07:22

Dagens inköp

Bristen på foundation och mascara påminner mig varje morgon när jag sminkar mig, och även nu när jag märkte att hårsprayet också var slut, haha. Så drog ner en snabbis en kvart innan det stängde och köpte favorit mascaran och foundation på Parelle. Jag som inte köpt smink själv på år och dar (sen nyår typ, men ändå), får alltid av mamma elr snor hennes mascaror, är inte typen som slänger 300:- på bara foundation och mascara annars. Men det behövdes!

2010-03-11
 17:19:19

It's f*cking thursday

Veckorna flyger förbi rent ut sagt, hinner inte med längre. Och detta blir nog första helgen på länge som jag inte känner fest sug (!). Skit tråkigt faktiskt, men det kmr väl? Lutar mot fest på lördag men inget snack om fredagen ännu, kanske det som drar ner på humöret. Är så van vid att alla är pepp redan på torsdagen om nån grym fest och hit och dit, folk vill till Älmhult vilket passar bra när jag är hos mamma en dag på helgen. Men nu, no party där denna helgen, kanske skiter i att dra dit. Mamma får väl hälsa på moi ist :) 


Fuckad mun, tungan åkte nog ut en pytte bit, haha*
2010-03-10
 19:53:58

Luftslottet som sprängdes

Igår när vi var hos mamma hade Robin bränt ner Luftslottet som sprängdes på DVD till henne, just för att hon älskar bäckerna/filmerna. Så vi slog oss ner med godis, chips och läsk och han varnade oss för att det kmr komma ett hack i mitten av filmen när det byter av till del 2. Men självklart när vi är som mest inne i filmen och andra delen ska börja så har kötthuvet glömt att lägga till den, haha. Jävla pms blev det då från min sida, funderar på att kolla klart den ikväll? Inte för att den verkade sådär grymt bra utan mest för att se klart den, då är det bara första filmen jag inte sett, så i mitt fall blir det den sista ;)

2010-03-09
 21:20:12

At mama's place

Sitter med bror nu och kollar film, Johan Falk, love those movies. Chips och godis har vi käkat så vi mår illa och ändå dricker jag Pucko medans mamma redan snarkar på soffan, haha. Hittade ett/en fin/-t klänning/linne på lindex innan (haha, knäpp mening det blev), visar kanske bild på det imorgon för har tyvärr ingen mobil sladd till datan med mig här. Men det har varit en mysig kväll, eftersom Robins data inte funkade ikväll har vi myst till filmer och gott alla tre, händer inte ofta så det uppskattas! Ha en fortsatt fin kväll iaf, ska återgå till filmen nu ♥


Kyss
2010-03-09
 10:59:08

Maatte

Nu har vi matte, tanken är att vi ska göra uppgifter på internet men chillar vid datan ist. Sara sitter och drömmer om Fransk kebab och jag om tacos, fan vad hungrigt asso! Det är ju döden att det tvunget ska va fisk idag bara för det. Uurk. Men nu ska jag sluta tjata om mat, idag ska jag till Älmhult så hörs mer då!

2010-03-07
 16:01:13

Nu så..

Vet inte vf det inte funkade att lägga över bilderna från mobilen innan, men nu så! Kassa är dom men who cares. Iallafall, Denice, Stina, Sebbe och Ville väntade här nere vid min port så drog med dom till Aki som hade lite "fest". Efter ett tag kom Manda och fler folk och sen vare igång. Haha, lite tufft när man redan var bakslagen sen dagen innan men fest är ju aldrig fel. När vi inte kunde vara hos Aki mer drog vi ungefär hälften till mig efteråt, men trött som jag var åkte folket ut härifrån rätt tidigt med ;)

2010-03-07
 15:38:35

~ Morning

Inte för att jag vaknade precis, gick upp runt halv 2 men har varit väldigt död sen dess. Bror var snäll och lagade mat till mig/oss iaf så känner mig lite piggare nu! Igår blev det att festa än en gång, men får inte över några bilder till datan just nu (?) så får återkomma med det sen :)

Ännu en bild sen i fredas;
Zlatan (haha), Edin, Jag och Linn
2010-03-06
 17:50:28

Partyt!

Igår tog som sagt jag, Hanna, Manda och Linn bussen till Älmhult för lite fest. Började med förfest hos Awet sen drog vi vidare till lokalfesten, det krabbade lite men efter ett tag befann vi alla oss där inne och röjde, haha. Ass shaking för hela slanten blev det! Riktigt kul kväll måste jag säga, så tackar som fan!

Bilder snodda av Linnsaay
2010-03-04
 22:44:14

@ Sara's place

Drog som sagt till Sara med Manda efter lite godis shopping (för Mandas del) på Maxi. Efter ett tag befann vi oss hos Sara och efter en stund kom även Sara K och Erika. Blev lite tittande på Vampire Diaries, aldrig sett det innan och hängde inte med speciellt mkt men hade faktiskt kunnat gilla't ;) Nu är det music som gäller för min del, taggar varenda kväll nuförtiden, haha. Men det är gött att det blir fest imon då jag, Manda och Hanna (än så länge iaf) drar till Älmhult där jag har mami's lägenhet för mig själv, woho! Det blir skit bra, och nu ska jag ta nåt att käka så hörs senare.


Vi stötte på en lagom illa stående bil på vägen, haha!

2010-03-04
 17:36:32

Torsdag dårå

Sitter och dunkar lite musica just nu och snackar runt lite om morgondagens festligheter, fredag då ju! Woho, måste säga att veckan gått jävligt fort och helgen har varit väldigt efterlängtad. Har sånt festsug hela tiden, beror nog på lovet och att det gick alldeles för fort. Menmen, ska dra till Sara med några stycken om en timme sådär :) Så ha en bra kväll!
2010-03-03
 17:45:48

Vår på ingång!

Eller..? Ja, det får vi fan hoppas på nu! Solen och lyst över lilla staden i två dar nu, kan inte påstå att det är varmare precis men visst värmer strålarna. Om det börjar snöa igen vet jag inte vad jag gör. Men det kommer det inte! Fan, man blir ju på så mkt bättre humör av bara lite solsken, ha stojat runt som en apa på hash mest hela dagen, haha. Skämt åsido, nu ska jag stoppa nåt i magen, hörs la senare.


Kolla G:sen!
2010-03-02
 22:10:09

Diggah

Chillar och dunkar musik i öronen (lurar i laptopen alltså), och morsan har dragit sig till sängs. Däremot käkar jag geisha och negerboll och dricker läsk så jag mår fint här vé datan! Haha nej men, hon ska alltid skämma bort oss med en massa gott när vi kmr hit, så snäll så. Jag har busat lite med camen iaf, som jag brukar göra när jag väl använder laptopen, och som vanligt fular jag mig för mkt för att kunna visa dom, haha. Men några "normala" blev det iaf ;) Det är verkligen för tidigt för mig att kunna sova nu men kmr förmodligen inga fler inlägg så säger godnatt till er nu, sov gott ♥

2010-03-02
 19:29:55

In älmhult

Nu är jag hos kära mami och precis käkat och lite så. Känns bra att vara här, faktiskt. Inte för att Ljungby är nåt särskilt dröm ställe, haha - tvärtom. Hon sitter iaf och surfar på sin laptop och jag på min så vi har det mysigt här! och nu när jag kan ladda upp bilder täntke jag lägga in en kass mobil bild så ni får se två utav mina ascoola classmates;

Robin från götet och Fille!
2010-03-02
 15:54:11

Bad update..

Är hemma från skolan nu och ska packa lite smått innan jag tar bussen till Älmhult vid kvart över fem. Igår varken kunde jag elr orkade blogga av olika anledningar, har mkt att tänka på för tillfället och internet var segt som in i helvete. Och det är de frtf haha, så några bilder blir de inte hlr! Men drar självklart med mig laptopen så kmr nog ett inlägg elr två när jag är där ;) puss så länge!