2010-10-30
 20:29:55

Party n' party

Ikväll sket sig orginal planerna sen igår så jag, Denice, Linn och Stina tänkte kolla in Puttes fest lite. Förhoppningsvis slipper vi stöta på polisen överallt denna kväll, haha.
See you later alligator

2010-10-30
 18:05:51

Videoblogg ggr 2 - del 2

Efter att Hanna stuckit efter att snuten kört iväg så hade jag och Linn frtf inte lust att dra hem, haha. Blev lite cykeltvätt, tankning och efter det skulle vi skrämma skiten ur några lanare fast lyckades väl inte riktigt, haha.
Cykel ala biltvätt

2010-10-30
 17:12:22

Videoblogg ggr 3 - del 1

Hahaha, detta förgyllade våran kväll och visade att vi inte behöver festa för att få en så lyckad kväll som möjligt. Jag försvinner i en jävla raketfart, hahaha.
Nr 1:


Nr 2:


Nr 3:

Snut 1: Ni vet att ni inte får leka i rondeller? Det är trafikfarligt
Jag: Vi tänkte att det var lugnt för de va inte så många bilar *skratt*
Linn: Vi skulle bara se om trucken funkade!*skratt*
Snut 2: Ja det är ju bättre de än att ni super på stan iallafall!
osv.
Och till sist:
- Glöm inte lyserna nu tjejer.
- Nejdå..

Haha, sköna poliser faktiskt men fan va hårt vi failade. Cyklarna låg i rondellen och jag och Linn hade sprungit iväg till diket under tiden som dom snackade med Hanna. Tyckte det var konstigt att dom inte tog pisseprov på oss elr nåt för vi skrattade som två idioter hela tiden, hahaha.

2010-10-30
 16:52:23

Galen kväll ala snutjakt

Kvällen började på Maxi där jag och Linn mötte upp Hanna och Matilda. Efter lite gosmos för Hannas del (haha slänger upp ett roligt klipp på det senare/imon) så drog vi vidare till Linn och checkade idol och käkade godisnappar med näsan osv.. Efter att Matilda drog hem vid 11 så bestämde vi oss för att cykla upp till donken där vi hängde ett tag. På vägen hem fick vi lite galna idéer för att göra kvällen snäppet roligare och vi lyckades rejält kan jag meddela, hahaha.
Håller på att ladda upp ett antal videos på youtube just nu så vad vi gjorde och vad som hände får ni se sen :)

2010-10-29
 17:35:11

APOR

Man kan tro att jag den lilla festprissen ska supa arslet av mig ikväll men det blir faktiskt inte så, ska chilla med bruttan på bilden ist. Har typ tappat fokus på festandet haha, regnet sköljer förmodligen bort det. Och Ljungbystad bjuder inte på några sköna fester ikväll för den delen hlr. Har en veckas höst lov så att gå all-in hinner jag fan göra ändå!

Hade varit kul att klä ut sig dock, jag hade nog klätt ut mig till en apa.
Två bilder kmr här iaf som är nån vecka gamla elr så, jag ser ut som en ass :)
2010-10-29
 12:35:52

Apfredag

Slutade extra tidigt idag, halv 12 och det bugar vi och bockar för.
En fredag i skolan ser i stort sett ut såhär;

Jag pillar för mkt och sticker mig på nålar

Min korsett dårå..

Linn aka Kissie

..och Sara är vindögd

2010-10-28
 23:57:12

Helagsfjället

Remember, Sara? Haha, måste varit sommaren-07 om jag inte har helt fel. Elr -08? Aja, jag va iallafall där uppe i fjället och klättrade vandrade förra sommaren också med annat sällskap men det ska jag inte gå in på nu. Fan vilka minnen man har ändå. Jag och Sara trallade runt och spelade låten "Moving mountains" för att den skulle förknippas med just detta haha, vi är rätt tröga ändå. Det var sommar och solen stekte så att man dog däruppe, trots det lyckades vi hitta snö och kunde kasta lite snowballs. Riktigt soft!
(Tråkiga bilder men sitter på morsans dator)


Haha, kolla så små vi ser ut..

En glad mamma!

Mojmoj

Flatruet där jag och Sara failade hårt haha,
fick för oss att springa till kullen där till vänster men det visade sig att det var ett fett berg som egentligen är flera mil bort. Tog ett tag innan vi kom på det dock, haha.

2010-10-28
 23:29:43

Tro hopp kärlek

Nu är jag hos mamma och myser, det väntade en big suprise här på mig idag och jag är såå happy! (kollar ni lite närmare på bilden här nere så förstår kanske vissa av er vf) Mjaou. Och på tal om annat så har mami satt upp några söta ord på väggen, just dom orden som är placerade på min rygg forever, haha. Gulligt ♥

2010-10-27
 19:51:56

En dag på roddan

Idag hade jag och Linn total flipp i skolan, från början till slut. Haha, fick lite roliga komentarer utav lärarna och jag kan förstå varför. Men en hyperaktiv dag är aldrig fel! Efter skolan drog vi iaf till Roddys med Denice och Stinet och jag, Denice och Linn blev kvar där till halv 7. Kaffe och te i määngder, min hjärna är uppe i varv frtf, haha. Sen räddade biffen Jonizz min (och Denice) kväll och morgon dag med att göra oss en tjänst på vägen hem, tack apa! 

Bild från igår när Sara och Linn apade sig hos mig :)
2010-10-26
 20:42:10

Party and bullshit

Nu har jag precis kommit hem typ, har varit och skakat rumpan lite. Gaah, längtar tills hela koregrafin är klar för de är fan vad gott det är att dansa. Längtar tills uppvisningen med för jag tror utan tvekan att de kmr bli riktigt fedth, haha. Denna softiga låten är det vi dansar till iaf, fast med intro av en annan låt som jag inte har en aning om vad den heter :)

2010-10-26
 00:05:42

Psykolo fucking gi

Härmed öppnade jag Psykologi boken i hopp om att lära mig nånting i det biologiska perspektivet och härmed slår jag ihop boken lika snabbt igen. Det går ju förfan inte, mina gener är nog inte så bra. Fuck, jag är så onödig haha. Har vetat i en vecka att vi har prov i detta och jag öppnar boken vid tolv. Bra Becsy!
2010-10-25
 22:33:07

Resultat - Före/efter

Självklart var det nail hair-extensions som jag skulle plåga min mamma med att sätta i idag, haha. För att få ett verkligt resultat behövs egentligen 2-10 packet (40-100 slingor) men med tanke på hur mkt jag slitit så vill jag inte sätta i mer än 2 pack även om det hade behövts mer. Håret kmr från Rapunzelofsweden.com och kostar 199:-/paket.

2pack, 40 slingor

2010-10-25
 14:07:55

Idag smäller det..

Om ni checkar bilden så fattar förmodligen dom flesta vad jag ska hålla på att pyssla med idag, för er andra så får ni helt enkelt vänta och se :) Mami ska iallafall hjälpa mig för jag tar bussen till Älmhult senare. För er som är nyfikna på resultat elr att läsa en liten "stegförsteg"-lista på hur man gör så kmr det förhoppningsvis upp senare ikväll.

2010-10-24
 22:39:04

Hårfärgning

Har färgat håret och hållt på att trixa lite idag, söndagar må sugar röv men det är en bra repair-dag måste jag säga. Och ta vara på detta tillfälle för nu slänger jag upp en bild utan både plattång elr löshår inblandade, för det händer dåfan inte ofta, haha.

Lite flammigt blev det men det går fan inte att undvika ;o

2010-10-24
 17:44:41

Strääng

Här kmr en video från igår, inget ljud men de är ju alltid nåt!
(Ingen fattar rubriken förutom Emelia och Linn (kanske Mentor med) men det är ett bra ord tkr jag)

2010-10-24
 16:50:38

Klumpesnusk

Igår började jag och Linn med att dra till stan och möta Emelia på stationen för att sen dra till Café 13 och fika lite. Efter det drog jag hem och städade innan jag mötte dom på stan igen mot kvällen. Sen drog vi mot Linns place igen där det blev film, godis och en hel del skratt, haha. Vi kom fram till att det finns en massa kul samtalsämnen att ta upp, huhu. Slänger upp två inte så snygga bilder med som jag tattat från Linn :)

Typ så glad var jag i fredags

2010-10-23
 17:53:35

Yesterday @Linn's place

Igår blev det som det skulle och jag och Linn började kvällen med att checka idol (och jag är kär i Jay!!). Efter det fortsatte vi med att ta fula bilder i hennes cam och spelade in ett par videos, uttråkade som vi var haha. Efter nån timme kom besöket från Strömsnäs iaf. Naim, Besim, Tobbe, Asib, Valon och Adis (?) för att vara exakt :) Dom hade hyrt film men det blev inget med den så Exorcisten åkte på ist. Dock den dåligaste av dom alla, haha. Det slutade med att dom åkte hem runt halv 2 och jag som inte orkade cykla hem i regnet deckade hos Linn efter nån timme ist. För att sammanfatta allt så var det en bra kväll iaf! 

Har jag nämnt att jag älskar dom här snyggingarna?

2010-10-22
 14:38:49

It's friday bitch

Wohoo, nu är det helg och fysatan vad skönt det känns! Idag har det varit chill som fan i skolan och jag har slitit vidare med min korsett. Slutade lagom tidigt så just nu befinner jag mig i min soffa, och om några timmar hemma hos Linn. Som kvällen ser ut nu så får vi besök av ett antal personer från Snäs, men det finns alltid plats för ändringar så kvällen är väl inte helt hundra. Och nu när jag sitter och skriver det här så tänker jag vemfan bryr sig om vad jag ska göra egentligen hahaha, det är helg och förmodligen ska folk supa arslena av sig så gör de lite åt mig med!

2010-10-21
 22:47:12

Dålig update, I know

Men det finns anledning till det, har varit i Älmhult nu i två dagar och umgåtts med the family. Mormor och morfar träffar jag sådär en/två ggr om året så det är massa tid att ta igen, massa minnen att prata om och gamla bilder att kolla på, haha. Igår var en kväll fylld med massa skratt så att tårarna kom från både mig och mamma, och deras nya lilla valp är ju bara för underbar. Tror jag är kär, haha. Och sen den större lunsen som var min en gång i tiden. Jaja, skulle bara uppdatera mig lite. Fan, här är det så mkt snö att det till och med gick att göra en snögubbe här utanför. Sickt!

Jag och Denicen fisen hos Stinet i helgen :)
2010-10-20
 15:10:59

Outfit

.. däremot inte oufiten of the day men vem bryr sig. Snart ska jag ta bussen till Älmhult och träffa två vääldigt saknade personer! Och en hund och en valp på köpet, haha. Åh, vill fan ha en hundvalp. Hade inte jag passat med en fet och biffig rotweiler? Hahaha, kanske inte. Har bråttom nu men ha det gott sålänge ♥


Hehe, lite smuts på linser ellor?

2010-10-19
 22:43:46

Whitaker's fest - Bildbomb

Det var som sagt ett jävla röj ute i Flahult i lördags,
så nu slänger jag in en hel hög med bilder, enjoy!






2010-10-19
 18:23:45

Street nästa

Hej apor, fint väder vi har va? Om en stund tar jag min bike och drar mot Judys danscenter (dansar inte hos Tess för er som trodde de) och streetdansar lite. Ska bli nice! Vi har ju delat upp oss i två gäng nu eftersom vi är för många till själva uppträdandet annars, så nu är det bara att öva in resten av koregrafin. Fett är det!

2010-10-19
 11:01:46

Not lost

Jag har fett med engelska just nu och är fett med uttråkad för den delen med, så här bjussar jag på en fet låt som jag dunkar just nu i ett par feta jävla lurar som min feta engelskalärare gav alla i klassen för att vi är så tjockt feta. Enjoy!

2010-10-18
 22:47:22

Ghost in the machine


Tell me where am I supposed to go?
And who am I supposed to believe  
If only you knew what I knew
Then you could see just what I see

So I grab my bags and go, as far away as I can go.
Cause everything ain't what I used to know
And I try to hide, but I just can't hide no more
There's nothing worse than feeling like a ghost

You say I look fine, if only you knew what's on my mind
You'd see a whole different sign, I couldn't show you even if I tried
I must have got lost in time when I found out
I was only free to be, where ever I want to be

2010-10-18
 14:49:47

English

Sitter i skolan nu och latjar på face när vi har engelska, tjockt nice. Alla apor jobbar förutom jag, Sara och Mentor som suger mest av alla i klassen. Sämst är vi. Dock var jag och Robin bäst på basket och jag slog Mentor på pungen. Men nu ska jag och Sara fortsätta festa, hejdå♥

2010-10-17
 17:08:37

Lite pics #1

Snodde lite bilder sen igår från Denice, förhoppningsvis lägger Stina in sina bilder nån gång idag :)
Men det blev en röjig jävla fest ute i Flahult iaf!
Förfest hos Stinet..

Stina och Feeelix

Hahaha, det fick bli "efterfest" på torino,
kan ju säga att det blev en hel del skratt där!


Rejält trötta typ, fast ne, vi skulle bara klicka en kul bild huhu

2010-10-17
 16:44:07

Gårdagens outfit

(Toffsen på huvet beror på att jag höll på att fixa mig när jag fotade, haha)

2010-10-16
 16:44:21

Vad gör vi? Nu kör vi!

Ikväll står det fedhe fest på schemat och jag, D-nice, Stina och Manda drar ut till Flahult! Hoppas jag inte går vilse i skogen bara, huhu. Men ikväll kör vi all in!

2010-10-16
 14:20:59

Up and awake

Nu har jag äntligen lyckats dra mig ur sängen, brorsan kom och väckte mig för en halvtimme sen typ. Men igårkvällen såg ungefär ut som inlägget nedan förutom att det var lite kortfattat. Vi förberedde kvällens film-maraton med att hyra fem filmer, som visade sig suga nånting allihop, hahaha. Det blev mest utspilld cider, trängsel och "bulleribock" men det var trevligt ändå, haha :) Runt 1 körde Värnamo-borna mig hem iaf, kände verkligen inte för att hänga med till Värnamo och plånboken sa nej till att betala bussen hem ändå så. Men tackar Denice som stod för friggan där vi spenderade kvällen, gott mos!


Old picture från face

2010-10-16
 01:15:30

En bra fredag

.. och nu är jag hemma. Var hos Denice med Sara (som dock stack tidigt), Linn och några sköna Värnamobor som kom på besök i hennes ligga fridgebod, haha. Blev lite cider och lite film, övervägde i ca två minuter om jag skulle med till Värnamo men bestämde mig för att stanna hemma. Blev erbjuden efterfest men dissade det med, och en annan sak men som jag skiter i nu. Skulle bara uppdatera mig och säga godnatt och sleep tight, nu är jag fedht trött haha.♥
2010-10-15
 00:16:37

Olympus

Förlåt att uppdateringen sugigt nånting idag men jag tog bussen direkt från stan till mamsen efter skolan, sen dess har hon hållt mig sällskap. Efter det snodde tv:n min uppmärksamhet i ett antal timmar, sen nu ropade datan som kände sig ensam. Men iallafall, jag vet vad jag vill ha i födelsedagspresent/julklapp. En ny digiltalkamera! Min odlar ju fan mögel snart.
Den här Olympusen verkar rätt soft, 14 pixlar och sådär. Passar perfekt för en Becsy!

2010-10-13
 23:10:34

Kingarna of tylösand

Haha, måste bara säga hur mkt jag älskar det här sjuka programmet alltså ♥

2010-10-13
 20:18:05

Right now

Mums!


Vet inte varför men måste alltid äta godisnappar såhär..

2010-10-13
 18:02:49

New in..

KLÄDER:


♦ Kortärmad kofta

♦ Jeans-skjorta

♦ Kort, stickad kofta
(köpte bara för att den kostade 45:-, haha)

♦ Bh

♦ Leggins
HÅR:

Lite hårspray (haha..)
+ en till att ha hos mami

♦ Bobby's balmsam & hårinpackning

♦ Kammar
SMINK:

♦ Lösögonfransar & mineralpuder
BODY:


♦ Lotion och deo
♦ Rakhyvlar, huhu

~Till väggen

Och självklart..

2010-10-13
 08:47:06

Mot Varberg..

Nu är jag och mamsen påväg till Ullared där vi kmr spendera hela dagen. Tog laptopen med mig för att kunna kolla om det är nån kö haha, vilket det inte är just nu så det är ju gott! Plus att det kan va kul att surfa lite påvägen dit med tanke på att jag inte har min älskade Iphone längre, buhu. Undrar när min nya kmr btw..?

2010-10-12
 17:29:24

Imorgon drar jag till..

.. bilden nedan! Haha, om jag får ta ledigt från skolan dvs. Har inte varit där på flera år nu, inte sen vi campade i Varberg för ett x antal år sen så det är väl på tiden. Kanske kmr med på tv, höhö, nej jag vet att dom inte filmar nu. Hade varit kul dock.. Men ändå, hoppas iaf att jag kan joina för tkr det är kul att bara springa runt där även om plånboken är smal för tilllfället. Får se hur det blir!

2010-10-12
 17:20:09

Dagens..

Nu har jag sovit i flera timmar sen jag kom hem efter skolan och tänkte att jag slänger upp en dagens outfit innan jag drar och handlar, hehe. Senare blir det till att dansa och får se hur det går, råkade visst slänga på mig en helvetes förkylning under natten. Usch..

2010-10-11
 23:59:39

Du somnade förevigt

Våran låt

Nu är det 3 år sen du togs ifrån oss, tre år utan din röst eller ditt ansikte. I tre år har jag vetat att jag aldrig mer kommer att få vara i din närhet och skapa nya underbara minnen med dig, jag vet att du aldrig kommer sitta jämte mig på sängkanten och spela på gitarren när jag ska sova. Jag vet att du föralltid bara kommer leva i mitt minne. Men när jag tänker på dig är det som att du finns där trots att du är så otroligt långt borta ifrån mig nu, när jag blundar ser jag ditt ansikte framför mig och det känns som att du ser mig med. Jag vet att du ser ner på mig på samma sätt som jag blickar upp mot stjärnorna och vet att du är en av dom, jag vet att du hör när jag viskar att jag älskar dig. Och jag hoppas du vet hur in i helvetes mycket jag saknar dig.
För exakt tre år sen utspelades min mardröm, den värsta dagen i hela mitt liv. Jag minns det precis som igår, jag kan höra mitt eget skrik och jag kan se alla tårar som spilldes för dig den kvällen. Jag minns hur jag i panik sprang ut och la mig i ösregnet och undrade hurfan jag skulle kunna resa mig upp igen. Det måste ha varit du som lyfte mig, hjälpte mig upp och inte lät mig ligga där på botten. Du blev min ängel som fick vingar.
Det finns så jävla mycket smärta och känslor och alldeles för lite ord för att förklara, men det känns som att jag inte behöver det. Du vet ändå. Du kände mig mer än någon annan gjorde, du formade min personlighet och jag vet hur lik jag är dig. Och det är jag så otroligt stolt över. Du var så underbar, den finaste pappan jag någonsin kunde önska mig. Jag skiter i allt du gjorde för det kunde aldrig ta bort den otroligt fina människa du var. Du hamnade på fel väg, där du inte hörde hemma och jag försökte hjälpa dig, vi försökte allihop men slutet kom för fort. Alldeles för fort. När jag tänker på allt kan jag inte låta bli att tänka på hur jävla orättvist livet är, varför ska jag tvingas leva mitt liv utan min bästa vän, jag som redan förlorat dig flera gånger i mitt liv? Men då kunde jag leva för hoppet om att du kom tillbaka, nu finns det inget kvar. Det enda jag vill är att få springa in i din famn en sista gång, höra din röst och få säga hur mycket jag älskar dig. Jag vill säga förlåt för alla gånger jag sårat dig och för alla gånger jag inte fanns där när du verkligen behövde. Jag vill att du ska veta att du aldrig var ensam, vi höll dig i handen hela tiden. Det gör jag fortfarande och jag kommer aldrig släppa taget. Aldrig. Jag bevarar dig i hjärtat hela vägen och jag kommer föralltid att minnas våra stunder. Jag ler inombords när jag tänker på hur lekfull du var och hur du spenderade varenda sekund med mig och bror tills vi skulle åka ifrån dig. Du var en sann dröm när jag var liten, nu är du i mina drömmar och jag önskar att jag aldrig skulle vakna. 
     

Jag älskar dig mer än var ord nånsin kan beskriva, du är mitt allt. Pappa♥


2010-10-11
 14:36:19

11 oktober

Har inte varit i skolan idag av en speciell anledning, just den här dagen önskar jag att jag bara kunde sova igenom och inte vakna alls förrens dagen är över. Vill inte sitta här själv resten av dagen och kvällen, vill inte somna här ensam så jag tar bussen till mamma och bror. Bara att kolla på datumet ger mig flashbacks och förmodligen kmr det ett långt inlägg framåt kvällen.

Jag och bror för vääldigt längesen ♥

2010-10-10
 13:22:58

Lite fest och mkt bilder

Igår blev det då ändrade planer och vi bestämde att sitta och dricka lite hos mig med tanke på att Flamur åker hem idag. Fem pers var vi haha, men det var gött ändå. Det blev lite kortspel och jag lekte paparazi med Hannas kamera så det togs en hel hög med bilder iaf! Sen blev det stretching (stavning?) för mig och Hanna på min matta haha, vetifan vad vi tänkte med där. Men en trevlig kväll iaf :)
2010-10-10
 01:15:10

Need you now

Har precis skickat ut "alla" från festen, vi var inte i närheten av så många vi var sist men fan vilken fest vi lyckades kicka igång trots allt, haha. Vissa saker var mindre bra men wtf.
Inte min music smak med kolla på Idol Deir (igår) och klockan. Puss

 

2010-10-09
 20:33:49

Ändrade planer..

Det blir lite fest hos mig ist!

2010-10-09
 19:30:22

Vi kör på donken

Igår var vi en massa brudar hos Stina, dom käkade thai mat och jag och Hanna kollade snällt på, haha. Checkade idol och busade med kissemissen var underhållningen på kvällen. Jag och Hanna bestämde oss sen för att dra på fest hos Dyen dels för att träffa saknade Flamur som va på besök, jag spenderade väl i stort sett hela kvälllen på balkongen så jag blev en liten isbit tillslut. Glädjedödare hit och dit och humöret sjönk en aning så vid 1 drog jag och Hanna hemmåt. Vid halv 2 fick jag besök av två idiotas vid namn Shippan och Flamur helt oväntat, men fick lite underhållning iaf tills jag belv för trött och dom drog vid halv 6, haha.

Nu ska jag bara invänta Hanna sen drar vi till Stinet innan vi trampar upp mot donken. Haha sjuka vi, men så är det. Vinterjackan får nog fan åka på ikväll iaf!

Lagom gammal bild sen i början av sommaren nån gång :)
2010-10-07
 22:33:51

-

Hej alla apor, sry att jag suger på uppdatering men det är sån jag är liksom.. Nejdå, bara väldigt tråkigt när jag inte kan ta nya bilder och sådär - men snart kmr min nya Iphone 4, woho! Just nu gottar jag mig själv med den billigaste netto chokladen som finns och som egentligen smakar skit men är man depserat så. Den duger egentligen bara till att kasta på folk från taket, elr vad säger du Saralill? Haha! 

Och på tal om inget så har jag lite sovmorgon imon, vi tjejer i Hv2 ska käka frukost hos våran mentor och duka upp till "mentor"nr 2 som kmr lite senare så vi ska hänga hos Therese till lunch, soft! Vi har verkligen den skönaste mentorn på Sunnerbo, haha.
2010-10-06
 21:33:56

Medium

Just nu är jag fast vid tv:n med en extrem huvudverk och det som rullar på rutan just nu är Medium. Kollar dock aldrig på det annars och kollar inte särskilt mkt nu hlr, vissa kvällar är bara jävligt tråkiga. Haha, kan bara tänka mig om jag hade något sjätte sinne och det jag drömde skulle bli verklighet. Fyfan vilket blodbad alltså haha, mina drömmar är inte att leka med kan jag lova!

2010-10-05
 21:08:02

En svettig liten Becca

Aouf, vad trött jag är. Men fan alltså vad gott det är att dansa, haha. Bra sätt att göra av med agressioner (inte för att jag har några direkt. Fast jo, mot fittan som tattade min iphone, hehe) men främst min hyperenergi som jag vanligtvis har. Nu ska jag bara chilla satan och funderar på att ta ett bad för det hade suttit jävligt fint!


2010-10-05
 18:14:48

Nu drar jag och..

.. dansar street-dance, yaho!

2010-10-05
 10:42:06

Mississippi burning

Tja bitches and hoes!
Nu har jag engelska och ska tydligen skriva om nån film som vi ska ha sett, dock har jag inte gjort det vilket gör det hela lite svårare, haha. Fattar bara att det handlar om negerslakten i USA för a long time ago och att den heter Mississippi burning. Får nog ta och ladda ner den för att fatta lite mer, hehe..
2010-10-04
 15:31:36

Walk it out

Nu tar jag bussen till Älmhult, solen skiner och himlen är blå och det är ju för jävla gott alltså. Är det bara jag som blir på bättre humör när vädret är soft?
Peace out ♥
2010-10-04
 13:00:19

Hej måndag

Det är ju helt sjukt vad helgen går fort ändå, känns som om de va igår som jag satt där i skolan. Aja, det gör jag iaf inte idag trots att det är måndag. Jag har tagit mig en sovmorgon ist för jag tkr jag förtjänade det, haha. Mamma väckte iaf mig med en mkt härlig nyhet, jag kmr få en helt ny Iphone hemskickad för bara 1200 kr. Wiho! Trodde fan det skulle bli mkt dyrare men med tanke på att jag får ett nyss sim-kort hemskickat med samma abonemang kmr jag få betala lika mkt som innan i månaden.
Gooott mannen!
2010-10-03
 21:12:18

Städa städa och städa

Nu har jag sovit ett par timmar och äntligen städat undan alla jävlar burkar och flaskor och skit. Det va ju inte lite kan jag säga haha, fan vad grisigt det är överallt. Blir nästan full av att va här bara av lukten, men de va ju värt iaf.
Och till idioten som snodde min iphone så är skiten spärrad nu så det finns ingen nytta av den nu ändå. Synd att folk inte kan va tacksamma, vilka äckliga idioter det finns.
2010-10-03
 14:26:03

Fest hos moi

Igår langade jag förfesten och de blev ett jävla ös, folket rullade inte och det blev väl lite för mkt i min lilla lägenhet haha. De kom folk från både markaryd och till slut från strömsnäs och allt gick väl lite överstyr mot slutet. Kan ju iaf säga att min stereo bokstavligt talat är full haha, helt dränkt i sprit. Men tyckte det var rätt grymt trots allt, förutom att nån idiotjävel snodde min Iphone vilket förstörde min kväll helt totalt. Känns jävligt surt men nu är det bara att börja städa upp all skit och utspilld dricka som är precis överallt, haha fyfan.
Valde iaf att stanna hemma när alla drog mot stan, hade lite trevligt sällskap och deckade rätt gött efter några timmar :)

2010-10-02
 15:26:18

Fest hos Mitali

Det blev som jag trodde igår och jag och Hanna hamnade hos Mitali trots allt. Väldigt trevligt haha, det räddade iaf mitt humör den kvällen. Det blev inte förjävla sent men till slut var det bara jag, Elvin och Mitali kvar så efter ett litet tag bestämde jag mig för att traska hem. Haha, väldigt gott att jag bor precis i trapphuset jämte.

Ikväll blir det iaf förfest hos moi för att fira Stina lite och sådär, sen blir det feting fest vid Harrys. Vi lyckades ju trots allt sparka igång en rätt galen fest här sist i min lilla etta, haha.

Mustafa och Elvin gliidare

2010-10-01
 19:55:58

Fuck it

Humöret är inte direkt på topp just nu pga ändrade planer men ska ändå göra det bästa av denna fredagen. Kvällen ska iaf spenderas med Hanna (och kanske fler), och jag hoppas på att hamna på en fest nånstans. Inte helt omöjligt för har blivit erbjuden en, får se hur kvällen slutar.
Peace