2011-06-06
 13:20:48

Partytimes

Igår blev det chill till hög nivå hela dagen, utebadet hela dagen och resten av kvällen spenderades med Hanna, Ajdin och Aki med skräckfilm och öl. Lagom trevligt :)
Har lite bilder jag inte lagt upp så tänkte lägga upp dom nu. I torsdags kom vi ju hem från Götet och uttråkade som jag, Denice och Sara var så satte vi oss med en vinbox hemma hos Sara, hehe. Sen vidare till elverksbron där man  stötte på en del roligt folk, kvällen blev rätt så bra trots allt.
I fredags blev det chill med brudsen vid volleybollplanen tills klockan blev ca halv 11, träningsverk i handlederna men värt va de!
Och sist men inte minst, lördagen. Fint väder som fan, chillade vid volleybollplanen igen hela dagen och sen var det bara att börja fixa sig inför fest. Vi började hos mig, vidare mot Joeys fest, ut på äventyr en stund och sen tillbaks till festen igen, haha. Lång vandring och lyckades gå vilse i Ljungby två ggr tills vi till slut kom till brunsparken där det befann sig lite folk. Vidare mot stan innan det blev sängen.
Happy times
Träffade på en Poffe påvägen hem, haha!KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: